Svet

19 Marta, 2022 12:15

Bila je u vezi sa Arkanovim sinom – moćnim muškarcima! Evo kako danas izgleda fatalna Karolina Gočeva!

Šarmantna makedonska pevačica Karolina Gočeva ranih dvehiljaditih bila je mlada zvezda u usponu, a publika ju je zavolela zbog specifičnog vokala, posebne emocije i zanosne lepote. Numere „Srešćemo se opet“, “ Moj svet“, „Umirem bez tebe“ i danas su veoma slušane, a uskoro bi ljubiteljima balada trebalo da se predstavi novim albumom. O Karolininom privatnom životu se malo zna, jer je pokušavala da ga sakrije od očiju javnosti, naročito nakon što je pronašla čoveka svog života.

Pop zvezda se 23. septembra 2017. godine zarekla na večnu ljubav  slikaru Mihailu Korubinu koji je od nje mlađi šest godina, a potom je usledilo veoma neobično venčanje, u jednom od vojnih hangara na aerodromu „Petrovec“ kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovaj dan.

Mihail Korubin potiče iz umetničke familije, jegov otac Rubens je poznati makedonski slikar i vajar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku, a na ove činjenica je Gočeva veoma ponosna.

Ipak, pre ove bajkovite ljubavi nagađalo se da se pevačica zabavljala sa imućnim Nikom iz Grčke, koji je važio za uspešnog biznismena na polju tekstila, potom sa preduzetnikom iz Skoplja – Jovanom Panovskim, spominjao se i pevač Aldino Dino Balić, ali i Mihajlo Ražnatović, naslednik Željka Ražnatovića Arkana. Govorilo se i da je lepa brineta obrala s nogu muškarce različitih profesija i statusa, upravo svojom harizmom, neposrednošću, talentom, ali je sa Korubinom pronašla pravu sreću.

Proteklih godina je veoma retko viđamo putem malih ekrana, ali je Gočeva i dalje neverovatno privlačna i unikatna, čemu svedoče i ove fotografije.

Pročitajte: Jeleni se raspao brak, pa je utehu pronašla u zagrljaju muškarca, koji je Duškova sušta suprotnost!

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram printscreen/Dejan Panovski