svet

September 2, 2012 21:03

By

Drama na porođaju! Pevačica grupe E.T. otkriva: Bilo je stravično, babice su mi spasile život!

“Bilo je stravično. Dobila sam deset injekcija protiv bolova. Babice su meni i sinu spasile život”, prepričala je pevačica E.T.-a najteže trenutke s porođaja svog prvog deteta. Katarina Rautek (28), koja je pre tri nedelje u zagrebačkoj Kliničkoj bolnici “Sveti Duh” rodila dečaka Dominika, kaže kako je u sali za porođaje provela 17 sati. S njom je sve vreme bila njena majka. Hrabrila  je i molila se za nju.
“Bila sam spremna za carski rez, ali doktori su mislili da je bolje roditi prirodnim putem”, rekla je pevačica. Dodala je kako je doktor, dok je rađala, otišao na kafu i sve prepustio babicama. One su je smirivale i objašnjavale kako mora disati i gurati. Sina, teškog 3,7 kilograma i dugačkog 53 centimetra, nazvala je Dominik jer, kaže, ne zna nijednog muškarca s tim imenom. Zbog komplikacija koje je imala pri porođaju, Katarina ne doji dečaka. No, nije nam htela reći o čemu je tačno reč. Iako ime Dominikovog oca ne želi da otkrije, tvrdi da ih on redovno posećuje.
“To je moj izbor i porodica to poštuje. Reći ću samo da nije preduzetnik niti fudbaler”, ispričala je Katarina. Katarina se samo tri nedelje nakon porođaja vratila se pevanju. Dok je ona na probama, sina joj čuva majka. Vitku liniju vratila je u samo nekoliko dana.
“Puno sam trenirala pre trudnoće i u trudnoći pa mi to nije bio problem”, rekla je Katarina.

izvor: Dnevnik.hr
foto: Vecernji.hr