Kaća Živković o greškama iz prošlosti svet novine svet portal
Svet

May 3, 2022 16:35

By

Tamara Đurić raskrinkala Katarinu Živković: Ona je babadevojka koja spava s oženjenima i rastura tuđe porodice

Katarina Živković ljubi oženjene?

Rat između starlete Tamare Đurić i Katarine Živković započela je pevačica svojom izjavom da se starlete bave prostitucijom, te da im je pojavljivanje u medijima paravan za ono što zaista rade.

Pošto se osetila prozvanom Đurićka joj je žestoko odgovorila:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

Kada je završila roštiljijadu u Leskovcu došla je u Beograd u Zvezde Granda i završila na dvanaestom mestu. Pošto su joj otišle glasne žice od alkohola nema šta drugo da radi nego da pljuje žene. Zapravo, ona je starleta koja riče kao prase pred klanje. Jedinu pametnu stvar koju je Sanja Marinković uradila jeste to što je vratila na mesto leskovačku dvanaestoplasiranu Zvezdu Granda. Neka ponovo obnovi karijeru u Zvezdama Granda možda se bolje plasira ali da pre roga ne konzumira najeftiniji alkohol od 60 odsto – rekla je Tamara

Pročitajte: Katarina Živković otkriva šta joj smeta u odnosu sa jačom polovinom!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Međutim, Katarina tu nije stala, nego je za Blic poručila:

Drago mi je što se tako velika estradna umetnica razume u moju karijeru i interesantno je što se našla prozvana, opštepoznati Kirbi usisivač, Majkl Džekson iz Montekarla. Istina boli – rekla je Katarina u reazgovoru za “Blic”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Djuric (@tamarastar89)

Katarina Živković u šemi sa oženjenim?

No, starleta je odlučila da nastavi rat, pa je imala poruku za Katarinu:

Šta očekivati od jedne neobrazovane Zvezde Granda iz Leskovca kojoj kosa i dalje nije izvetrila od kafana, dima i roštilja. Kad je ispala iz leskovačkog voza nije kao tamošnje devojke pokazala moral i kulturu unutrašnjosti, nego je i danas najobičnija ljubavnica. Umesto da osnuje porodicu ona rastura tuđe. Pevaljki u poznim godinama toplo preporučujem da se ostvari i pronađe sebe u nekim lepšim stvarima, ne samo u čaši – rekla je Tamara.

Počnimo stvari da zovemo pravim imenima. Zvede zvedama, kurve ku*vama, starlete starletama, pevačice pevačicama, ljubavnice ku*vama. Poruku za nju koju može da razume sa 8 razreda škole i njenog podneblja je “Drži se kravo svoje livade”, tako će me jedino razumeti – rekla je Đurićeva u svom stilu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Pronašla sam se u njenoj izvavi da su starlete prostitutke, a ja mislim da su prostitutke babadevojke koje spavaju sa oženjenim muskarcima. I recite joj konačno da plava senka sa crvenim karminom može da se kombinuje samo za maskembal ili kada je pijačni dan i sabor ili vašar u njenom selu – zaključila je Tamara.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM