Svet

July 24, 2020 19:00

By

Keba u PANICI zbog KORONE! Drži DISTANCU i od ŽENE!

Budući da svakodnevno saznajemo da je sve više pevača i estradnih radnika pozitivno na koronu, Keba se i te kako uspaničio!

Kako STAR saznaje, više nigde ne mrda bez zaštitne maske jer je ozbiljno shvatio kolko je epidemija opasna, pa ništa ne prepušta slučaju!

“Keba je nedavno sreo jednog prijatelja u svom komšiluku, međutim, kad je čovek prišao da se javi, Keba mu je najpre dao masku, a onda mu je očitao vakelu: ‘Nemoj mnogo da se igraš i praviš mangupi hrabar. Ova epidemija uopšte nije naivna. Pa, zar ne vidiš na vestima koliko je mojih kolega zaraženo, a umiru i mlađi iz čista mira! Stavi ovu masku i da te više ne vidim da ideš okolo bez zaštite!’ Prijatelj ga je u čudu pogledao jer smatra da možda preteruje, ali ga je ipak poslušao”, objašnjava izvor za STAR i dodaje:

“Najčudnije nam je što Keba drži propisanu distancu čak i od svoje žene Olje sa kojom živi. I ona mu se žena smeje i kaže mu da je u redu što se čuva, ali da mora malo i da se smiri da ne bi privukao neku grebu jer toliko drami i paniči. Međutim, on tera po svome. SLuša sve instrukcije i savete lekara i pridržava se svih mera, a isto savetuje i najbližima jer je ubeđen da će korona još dugo trajati!”.

 

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR