TAnja SAvic
Star

8 Novembra, 2021 11:19

Kija nije uspela da razdvoji Tanju Savić i popularnog političara! Ako se uda za njega evo u kakvom će luksuzu živeti!

Mediji prenose da je Tanja Savić oprostila Drašku Stanivukoviću letnju navodnu avanturu sa Kijom Kockar, te su njih dvoje navodno obnovili svoju romansu. Takođe, u pojednimi domaćim medijima pojavila se fotografije na kojoj pevačica i gradonačelnik Banjaluke sede jedno pored drugog, i ne skidaju osmehe s lica.

Kija nije uspela da razdvoji Tanju Savić i političara!

Kako se pislao, navodno njihova veza datira od janura ove godine, kao i da su sa društvom uživali na Jahorini. Uz pojavila se i vest da postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj navodnoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Ipak, kako Blic saznaje oni su uspeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu, a kako kaže naš izvor Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.

Tanjina porodica obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspešan, pa smatraju kako će uz njega lako prevazići rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića – kaže Tanjina prijateljica „Blic” i dodaje da je pevačica zaljubljena do ušiju.

Tanja je odlepila za Stanivukovićem. Želi da se uda za njega. On je izvodi na večere po restoranima, tretira je kao damu, Tanja je ubeđena da je Draško ljubav njenog života i zato je rešila da mu oprosti afere sa drugim devojkama – rekao je izvor za „Blic”.

TAnja Savic

Inače, u prilog priči da su se Tanja i Draško pomirili govori i činjenica da se Tanja i gradonačelnik Banjaluke prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

Stanivuković je pre dva dana objavio fotografiju i poruku da će donirati sadnice za park u Banjaluci, što je Savićeva među prvima lajkovala. Nešto aktivniji je Draško koji označava da mu se dopada gotovo svaka Tanjina objava na društvenoj mreži, a posebno je oduševljen fotografijama sa snimanja njenog novog spota, piše Blic.

Ako se uda za njega evo u kakvo će luksuzu živeti!

Gradonačelnik Banjaluke nekoliko puta je otvorio vrata svoje vile za medije, velelpnim zdnjem dominiraju detalji koji vezani za njegov život.

Tu je i bogata biblioteka u kojoj, kako nam je rekao, kada je u kući provodi najviše vremena. Skoro sve knjige koje ima je pročitao, a među brojnim knjigama ima mnoštvo onih koje se tiču srpske istorije, Andrićeva dela, knjiga o Patrijarhu Pavlu… 

U prostoriji za proslave imaju unikatni nameštaj – čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umetnička dela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata.

Tu su i brojne ikone, porodične fotografije, slika Draškovog pokojnog strica po kojem je dobio ime, bake i deke koji žive u kući do njegove. Naravno, tu su i slike sa Draškovim ljubimcem, bernardincem.

Kao mali, Draško je obožavao Titanik, pa ne čudi što repliku čuvenog stepeništa iz filma ima napravljenu u porodičnoj kući.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ YouTube PRINTSCREEN Nova.rs