Svet

23 Jula, 2020 15:00

Kija POSLEDNJI PUT o Slobi Radanoviću: „On je JAKO LOŠ ČOVEK!“

Kija Kockar od svog nekadašnjeg supruga, pevača Slobe Radanovića, doživela je javnu prevaru, kada je on u rijalitiju stupio u romansu sa Lunom Đogani.

KIJA OTKRILA ŠTA JE STVARNO BOLI!

Par je po završetku prve sezone „Zadruge“ stavio tačku na svoj brak i mnogi su bili sigurni da je upravo taj postupak bio od presudnog značaja. Međutim, gostujući u jednoj emisiji, ona je istakla kako ju je nešto drugo zabolelo.
„Ja sam na tu prevaru zaboravila… stvari zbog kojih sam se ja razvela su njegovi postupci u toku svega toga i nakon izlaska. Zbog postupaka prema meni. Jako me je bolelo i nisam mogla da verujem da mi je govorio da mi nije verovao da ga volim. Pričao je u tom smislu da ja njega ne volim. Ja sam se pitala da li ja to nisam pokazivala ili je to samo izgovor… ? Mislim da je to samo izgovor, ne mogu da verujem da je on mislio da ja njega ne volim. Bolela me je ta izdaja. Bolelo me je što je moja porodica to morala da gleda. Na stranu sve to, ja sam to prebolela. On mene kao čovek ne zanima. I dalje mislim da je on jako loš čovek“, ispričala je u „Glamur specijalu“ Kija koja je u jednom trenutku zaplakala.

KIJA: „ON JE DOSTA SLAB ČOVEK!“

„Krivo mi je i boli me što sve to doživljavam jer se sećam svega što je bilo pre. Ti ljudi, njegovi fanovi što mi pišu i vređaju me, meni to nije problem. Problem je što se to dešava samo zato što sam bila njegova žena“, rekla je pitajući se naglas kako je to moguće i dodala da je ona uvek bila tu za Slobu.
„Mislim da on nije pronašao sebe, on je dosta slab čovek, njega je ovo sve poremetilo i s obzirom da je uvek bio čovek bez stava, tek sada je pogubljen, tek sad ne očekujem ništa od njega. Ovo sad kakav je on, uopšte me ne zanima. Zato ne volim da pričam o njemu. Moje suze su što sam ja kivna na sebe i na njega u smislu naše prošlosti. Sve posle što se desilo, nemam ništa osim ružnih reči da kažem“, rekla je Kija.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET