Svet

8 Septembra, 2020 12:05

Kija ULAZI u Zadrugu 4?! Sve dogovorila, a deo para UZELA UNAPRED?

Šuška se da će Kristina Kija Kockar krajem godine da se useli na velelepno imanje u Šimanovcima i učestvuje u trci za glavnu nagradu!

Ponuđen joj honorar pre ulaska u Belu kuću!

Uslovi pod kojima Kija ulazi u Zadrugu 4. navodno su već dogovoreni, pa bi pobednica prve sezone trebalo svojoj mami Nadici Zeljković da se pridruži krajem decembra.

„Kiju su i prošle godine zvali u Zadrugu, ali tad nije htela da uđe zbog brojnih nastupa. Pošto mesecima zbog pandemije korone pevači imaju vrlo malo tezgi, ovog puta je prihvatila učešće u rijaltiju, a ovih dana dogovara uslove sa čelnicima, ispričao je izvor lista Informer i dodao:

„Kija nije htela da kaže koliko para je dobila, ali je već uzela kaparu! Ostatak novca dobiće pre ulaska u Zadrugu.”

Kija je više puta spominjala astronomsku cifru za koju bi se ponovo izložila budnom oku javnosti, ali se najverovatnije predomislila:

„Kija nikako nije htela sada da uđe, jer je već dogovorila da snimi jedan duet. Uostalom, želi da vidi kako će se njena majka snaći, pa je predložila da joj se pridruži krajem godine. Sigurna je da će Nadicu svi da napadaju i zato želi da uđe kasnije, kada sazna prljave tajne ostalih učesnika. Iako će im se pridružiti skoro četiri meseca kasnije, Kija će se boriti za nagradu od 50.000 evra”, ispričao je izvor pomenutog lista.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES