Scandal

30 Jula, 2020 10:02

KIJA ZAVADILA ŠA I LUNU?! Đoganijeva otpratila repera sa Instagrama, a onda su ga njeni fanovi URNISALI!

Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji „Amidži šou” ugostio repera Nenada Aleksića Ša koji se našao na meti fanova Lune Đogani, koji mu šalju nimalo prijatne poruke na društvenim mrežama, nakon što je u jednoj emisiji otkrio da ga je ona otpratila sa Instagrama.

SVI BI DA SE DRUŽE SA KIJOM?

Naime, Nenad Aleksić Ša obradovao je svoje obožavaoce duetskom pesmom sa Kristinom Kijom Kockar, „Pazi Flow“, koja ima ima više od 1.600.000 pregleda. Ipak, Đoganijevoj se izgleda nije dopalo što je Ša snimio pesmu sa njenom ljutom rivalkom, te je odlučila da repera otprati sa Instagrama.

„Malopre čitam poruke od njenih fanova. Ne biste verovali. Nemam ništa protiv nje, iako me je otpratila. Nisam se smorio, ali kapirao sam da smo okej, pa mi je bilo malo čudno. Video sam Kiju kao nekog ko može da pokida na ovoj pesmi i to je to. Zgotivili smo se, zbližili u “Zadruzi“. Ja Kiju gotivim, a sa Lunom nije došlo ni do kakve svađe, ja se u te svađe fanove ne mešam, ja volim pesmu, i to je to“, rekao je Ša.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević