Scandal

30 Jula, 2020 11:00

KO BEŠE ANDREANA? Čekićeva prozvala Anu Korać PROSTITUTKOM, a ona joj nije ostala DUŽNA!

Pevačica Andreana Čekić burno je reagovala na novo pomodarstvo gde danas svako može da uzme mikrofon u ruke i naziva sebe pevačem. Ona je na svom Tviter profilu potkačila i Anu Koraćkoja je najavila svoj prvi singl, nazvavši je elitnom prostitutkom.

BUKTI ESTRADNI RAT!

Naime, pevačica je ovom prilikom žetoko oplela po, kako sama kaže, elitnim prostitukama, koje su se latile mikrofona i šatro postale pevačice. Molila ih je da ne snimaju pesme jer nije svako stvoren da bude muzičar, kao ni hirurg. Kada su je pitali na koga tačno misli, Andreana je javno prozvala Koraćevu.

Ovim povodom oglasila se i Ana Korać, koja Andreani nije ostala dužna.

„A ko beše Andreana? Ne znam šta bih kometarisala na te njene gluposti koje izjavljuje sem da bi joj bilo pametnije da se posveti svom partneru, a ne da ga vara. Žao mi je, mislim da je baš dobar dečko, ali dobro razumem je, ima veliki nos pa mora svuda da njuši. Sledeći put bar nesto istinito i pametnije” rekla je Koraćeva za „Blic“.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević