svet

March 23, 2016 23:30

By

Ko je ovde lud: Igor Kojić bezobrazno prebacuje Milanu Popoviću ono što on i njegov otac rade već 17 godina!

dragan- kojic - keba - igor - kojic

Igor Kojić stao je danas na stranu svoje supruge, muzičke pop dive Severine, nakon izjava Milana Popovića datih hrvatskim medijima u kojima se žali da ne viđa dovoljno sina Aleksandra. Kebin sin se, naime, oglasio na svom Instagram nalogu, što mu valjda dođe neki novi vid džentlmenske odbrane svoje voljene, i napisao kako Popović nekad po dva, tri i pet meseci samoinicijativno ne viđa sopstveno dete.

milan-popović-660x446

Deo javnosti upoznat sa porodičnim zavrzlamama Kojića ostao je zapanjen ovim komentarom mladog Severininog muža. Naime, Igorov otac Dragan Kojić Keba punih 17 (sedamnaest) godina ne želi da vidi i da upozna svoju ćerku Inu Jevremović koju je dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Igor je u potpunosti podržao sramni stav svog oca, pa ni on nije nikada osetio potrebu da upozna svoju sestru, sa njom razmeni SMS ili ostvari bilo kakav vid komunikacije. On nikada nije želeo čak ni da je vidi.

Nije zgoreg podsetiti i na pisanje SVETA od prošle godine, kada smo objavili šokantne informacije koje se tiču Igorovih i Kebinih pravnih zavrzlama izvršenih sa ciljem da Ina Jevremović ostane bez prava na deo imovine Kojića koja joj po zakonu pripada. Keba je, naime, na svog sina Igora i suprugu Olju prebacio svu pokretnu i nepokretnu imovinu i prijavio se nadležnima kao izdržavano lice. Samim tim, Ina Jevremović nakon punoletstva nema šta da traži od Kebe jer Keba zvanično ništa i nema!

Igor Kojic Severina ZR (22)

Kad se sve ovo uzme u obzir dovodi se u pitanje ima li Severinin suprug Igor prava da na ovu temu iznosi svoj stav i to na ovakav način.

Ostavite nam u komentarima svoje mišljenje.

AUTOR: Dragan D. Kecman

FOTO: Svet / svet&style / Žarko Radovančev