svet

November 10, 2013 22:05

By

Kobna čašica: Pijan pregazio prijatelje i produžio dalje

police

Sinoć, nešto posle 20 sati  na putu  između Svetog Križa i Podbresta dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je zbog zadobijenih povreda prevezana u Županijsku bolnicu Čakovec i nalazi se u teškom stanju.  Na dvojicu pešaka naleteo je poznanik, koji se nije zaustavio na mestu nesreće.

Pola sata pre sva tri poznanika družila su se i pila u kafani. Dvojica su oko 20 sati krenula kući pešice. Uskoro je za njima Opel Astrom krenuo i prijatelj sa kojim su pili. Zadržao se na još jednoj čašici pića. Padala je kiša i kad je desetak minuta kasnije i on krenuo kući, zbog pijanstva i slabe vidljivosti autom je naletio na dva poznanika. Nije stao. Ne zna se ni je li  primetio da je pregazio ljude. Na ulazu u naselje udario je u  znak, ali ni tada nije stao. Otišao je kući i legao. Tamo ga je pronašla policija.

U Policijskoj upravi međimurskoj rekli su da se sa povređenim nakon nesreće nije moglo razgovarati, kao ni sa vozačem jer su obojica bili pijani. Kako je i poginuli bio sa njima, pretpostavlja se da su sva trojica imala visoku koncentraciju alkohola u krvi.

Life Content

Izvor: 24sata.hr

Foto: Ilustracija