Ana Nikolić
Svet

August 2, 2023 10:36

By

Ana Nikolić u poroke uvukla i ženu velike pevačke zvezde: Komšije otkrile najužasnije detalje

Komšije Ane Nikolić otkrile jezive stvari o njoj

Ana Nikolić se posle svađe sa menadžerom Sašom Mirkovićem povukla iz medija, no priča o njoj je i dalje aktelna, kako u medijima, tako i komšiluku. Naime, ekipa Kurira posetila je kraj u kome pevačica živi sa ćerkom, a ono što su tamo zatekli i čuli, govori da pevačica i nije baš u najboljem stanju.

Pročitajte Pretučena Ana Nikolić – Iza svega stoje ovaj poznati muškarac i njegova devojka 

Komšije Ane Nikolić

Ata images

Komšije Ane Nikolić bile su raspoložene za razgovor i nisu baš imale lepe reči za nju.

– Nisam je video danima, ako nema auta, znači da nema ni nje, jer uvek joj je auto parkiran napolju. Garažno mesto je prodala čoveku iz zgrade pored. Iz stana se dešavalo da se čuju strašna dreka i galama, dadilju nema, kućnu pomoćnicu takođe. Sve su to bile divne žene koje nisu uspele da izdrže njen temperament i način življenja – rekao je mladić koji živi u zgradi pored pevačice.

Pročitajte Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – Ana Nikolić poslala brutalnu poruku nakon skandala FOTO

Komšije Ane Nikolić

Youtube printscreen

– Terasa, kao što možete da vidite, kao da je bomba bačena. Tepisi, traka za trčanje, detetov bicikl, kutije i kese s đubretom… Šta da vam kažem, dešavalo se da dođe do stana i ne može ključ da ubode, a onda viče, dere se. Vrata su joj izgrebana oko brave. Roletne su joj spuštene gotovo uvek. Njena majka je bila nedavno, videla sam je, a od tada ne viđam ni nju ni Anu – rekla je jedna sredovečna žena koja živi u Aninoj zgradi.

Pročitajte A bila je boginja lepote – Ana Nikolić bankrotirala, moli za pomoć, lice joj je u krvavim krastama FOTO

Komšije Ane Nikolić

ATA images

Čuvar zgrade rekao je da pevačica u poslednje vreme izgleda veoma čudno.

– Jao, u poslednje vreme kad je vidim nije to to. Izgleda čudno, nosi kape, naočare obavezno. Nije ona bila nešto bolja ranije, ali nekad ovako, nekad onako. Sad ovo u poslednjih nekoliko godina je strašno. Sećam se ranije, tokom korone, viđao sam je s bivšom ženom Ace Lukasa, i jedna i druga pijane. Ana je tad slupala auto, pa zove taksi, ne može da ga dobije, a onda se ovde razvlače po ulici. Kad stigne taksi, Ana sa onim njenim forama tu pravi haos i glupira se. Godinama ona nije u redu, ali svakako ovo što sada proživljava je ružno, ali možda će je to konačno promeniti, to bismo svi voleli – zaključio je.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN