Komšije Nede Ukraden Svet, Svet portal
Svet

November 25, 2023 22:00

By

Nedu Ukraden komšije prijavile policiji, ne može da reši problem, a ne pita šta košta

Komšije Nede Ukraden i dalje prave probleme pevačici

Popularna pevačica Neda Ukraden muči muku sa komšilukom kojem očito ne smeta smeće, ali smeta zelenilo i uredan prilaz dečijoj igraonici. Iako je zauzeta nastupima, Neda sada rešava i problem uređenja  zelene površine pored dečija igraonica koju vode njena ćerka i zet na Banovom brdu. Iako joj nije teško da uloži sopstveni novac i vreme, komšije Nede Ukraden su pevačicu prijavile što je bespravno sadila drveće na javnoj površini na kojoj je pre toga bilo smeće.

Komšije Nede Ukraden Svet, Svet portal

Ivan Vučićević

Komšije Nede Ukraden zadaju pevačici puno problema

Neda je iskoristila priliku, da se požali gradonačelniku Aleksandru Šapiću u emisiji “Amidži šou” i zamoli ga za savet kako da reši problem uređenja javne površine tik uz svoj lokal.

– “Ja bih vas nešto da pitam kao gradonačelnika. Taj odnos između privatne svojine, ako poseduješ neki lokal, a okolo je gradsko, državno, ne znam čije već – ivičnjaci, stepenice, prilazi, prolazi, kako je moguće da se ne da ljudima koji tu imaju lokale da oni to srede, da se bave time, da bude njihovo na kraju krajeva makar i u zakup. Niko ništa s tim neće da uradi, a kao javno je. Kako se to rešava?” – pitala je Neda koja je spremna da sve plati samo da joj neko odobri.  Šapić joj je onda objasnio kako stoje stvari.

– “Ako neko želi nešto da radi na javnoj površini, ne može to da radi tek tako. Morate da uputite zahtev gradu, na osnovu projekta koji grad napravi, da se ispoštuju svi mogući standardi, pa se onda to tretira kao neka vrsta donacije. To su zakoni u kojima ima nelogičnosti, ali tako je da neko to ne bi zloupotrebljavao. Da ne dođemo do nekog nenamesnkog trošenja para, dolazimo do ovih apsurda.”

Komšije Nede Ukraden Svet, Svet portal

Ivan Vučićević

Pročitajte: Nećete verovati kako izgleda unuk Nede Ukraden, izrastao u pravog lepotana

Pevačica se tom prilikom požalila da ima problema sa komunalnom policijom kada god pokuša da sredi okolinu oko svog lokala.

– “Ja sam dovela stručnjaka za hortikulturu i čovek je zasadio nešto. Onda su mi došli komunalci što sam zasadila tri borića. Tu je bilo smetilište, tu ispred lokala, ali eto sad im smetaju borići” – rekla je Neda, a Šapić je dodao da su je verovatno komšije prijavile policiji, ali da za taj problem još uvek ne postoji adekvatan zakon. 

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević