aca lukas
Scandal

15 Aprila, 2022 09:04

Ako je i od Lukasa, mnogo je: Pogledajte kakva iznenađenja je Aca priredio publici (FOTO)

Koncert Ace Lukasa prepun iznenađenja

Aca Lukas je sinoć, kao što je i obećao, napravio najveću žurku na Balkanu.

U beogradskoj Štark Areni sa legendarnim pevačem pevalo je preko dvadeset i pet hiljada ljudi, a Aca im je priredio brojna iznenađenja.

aca lukas

Pored Lukasa koji je sam po sebi jedna od naših najvećih zvezda, Acin tim, na čelu sa menadžerom i producentom Sašom Mirkovićem, pobrinuo se da publika uživa i u pesmama legendi narodne muzike, Vesne Zmijanac i Miroslava Ilića.

aca lukas

IVAN VUKOVIĆ

Iako se ne dešava često da ovakve zvezde budu bilo čiji gosti, i Vesna i Miroslav su istakli da im je zadovljstvo bilo da učestvuju u ovakvom jednom spektaklu.

IVAN VUKOVIĆ

Koncert Ace Lukasa prepun suza

Međutim, ni tu nije bio kraj iznenađenjima, pošto niko nije očekivao da će pored svojih Aca izvoditi i najveće hitove Džeja Ramadanovskog, Sinana Sakića i Šabana Šaulića.

IVAN VUKOVIĆ

Naime, Aca je deo koncerta posvetio preminulim pevačima, koji su bili njegovi veliki prijatelji, što je brojnu publiku nateralo u suze.

aca lukas

IVAN VUKOVIĆ

Koncertu su prisustvovale i brojn poznate ličnosti, među kojima su bili: Jovana Jeremić, Nenad Marinković Gastoz, Dušica Grabović, Kija Kockar, legendarni Moka Slavnić, Tamara, Đurić….

IVAN VUKOVIĆ

Podršku Aci pružili su i njegovi sinovi Lazar i Andrej, a pojavila se i Sofija Šašić, ćerka njegove bivše supruge Sonje.

ACA LUKAS

IVAN VUKOVIĆ

Koncert Ace Lukasa bio je još jedan u nizu spektakla kakve samo Aca zna da napravi.

aca lukas i miroslav ilić

IVAN VUKOVIĆ

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUKOVIĆ