Koncert Ilde Šaulić SVET NOVINE SVET PORTAL
Svet

June 12, 2024 14:15

By

Ilda Šaulić na ivici suza: Konačno se desilo ono za šta se dugo se pripremala, porodica je uz nju

Koncert Ilde Šaulić u oktorbu čeka se sa nestrpljenjem

Posle spektakla održanog pre nekoliko godina u amfiteatru Topčiderac, na kome je obeležila deset godina karijere, Ilda Šaulić vraća se na veliku scenu. Koncert Ilde Šaulić održaće se 10. oktobra u kultnoj MTS dvorani, na kome će obeležiti deceniju i po rada, prirediti još jedan događaj za pamćenje i doneti u Beograd po ko zna koji put eleganciju, uz dozu nostalgije i duh mediteranskih festivala.

Koncert Ilde Šaulić evociraće sve najlepše pesme otpočetka karijere

Sve ovo začiniće brojnim hitovima koji su obeležili njen život a od kojih su mnogi već postali evergrin domaće muzike, ali i jedinstvenom energijom i emocijom po kojima je poznata i zbog kojih je poslednjih godina postala jedna od najtraženijih pevačica na ovim prostorima.

Koncert Ilde Šaulić SVET NOVINE SVET PORTAL

Ata images

– Dugo sam pripremala sve i zaista se radujem što ću ponovo imati prilike da se družim sa publikom na beogradskom koncertu.

Koncert Ilde Šaulić SVET NOVINE SVET PORTAL

Photo: M.P./ATAImages

Nakon toga u planu su i drugi nastupi po zemlji i regionu ali o tome ću vas blagovremeno obavestiti – rekla je Ilda na druženju sa predstavnicima medija koje je organizovano ovim povodom, objavila potom da su karte već puštene u prodaju putem platforme https://tickets.rs/tour/ilda_saulic_1542 kao i na sajtu i blagajni MTS dvorane, i prikazala novu verziju pesme “Hvala ti za ljubav” kojom je nastavila svoj veliki projekat Tvoji tragovi, moji koraci.

Koncert Ilde Šaulić -Događaj za koji će se tražiti karta više

Za svaki Ildin koncert uvek se traži karta više a oni koji su imali priliku da je čuju postaju redovni posetioci njenih nastupa.

Koncert Ilde Šaulić SVET NOVINE SVET PORTAL

Photo: M.P./ATAImages

Osim podrške publike, za svoj rad dobila je brojna priznanja u regionu, a pesme poput Stani dušo da te ispratim, Volim te, Obećao si, Sad bih znala kako da te čuvam, Duh u mojoj sobi, Promaja, potvrdile su je kao pravu naslednicu svog oca Šabana Šaulića koji je za života proglašen kraljem narodne muzike.

AUTOR: SVET

IZVOR: Promo

FOTO: Photo: M.P./ATAImages