naslednice marka jarića
EKSKLUZIVNO!

27 Juna, 2022 12:16

Ekskluzivne fotografije: Valentina i Sijena izrasle u prave lepotice: Marko Jarić doveo ćerke u luksuznu vilu na Dorćolu (foto)

Košarkaš Marko Jarić stigao u Beograd sa ćerkama Valetninom i Sijenom

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić nedavno je stigao je u Srbiju sa ćerkama Valentinom i Sijenom. Paparaco novinari sulikaju su košarkaša nakon što je sleteo na aerodrom sa ćerkama, koje su izrasle u prave lepotice. Jarić je sve vreme bio pristupačan za fotkanje ali je nosio kačket kao i naočare.

Pročitajte: Važili su za najlepši par u Srbiji – Marko Jarić se nekada zabavljao sa ovom lepoticom koja danas ima milione (foto)

Po unuke i sina na aerodrom je došao Markov otac, Srećko Jarić.

Pročitajte: A JOŠ JE NEŽENJA – Marko Jarić u centru Beograda gradi LUKSUZNU VILU vrednu tri miliona evra 

Inače, Marko je dve ćerke dobio u braku sa manekenkom Andrijanom Limom. Njih dvoje su se verili nakon devet meseci zabavljanja, u junu 2008. godine. Par se venčao na Dan zaljubljenih naredne godine. Ipak, nakon pet godina odlučili su da se razvedu, ali su ostali u korektinim odnosima. Lima trenutno uživa u emotivnom odnosu sa producentom Andreom Lemerom, sa kojim čeka dete.

Pročitajte: Ni Rijana se ne bi usudila – Adrijana Lima zapanjila svet skandaloznom trudničkom haljinom (foto)

Marko Jarić poseduje luksuznu vilu na Dorćolu, u kojoj boravi kad dolazi u posetu našoj zemlji. Vrednost vile se procenjuje na tri miliona evra, a sportista je još 200.000 evra uložio u opremanje.

– Kuća ima pet spavaćih soba, tri kupatila, fitnes salu, bazen, ali i nekoliko parking mesta. Marko je angažovao firmu koja je bila izvođač radova i insistirao da moraju da završe u zakazanom roku kako ne bi plaćao penale. Radove je nadgledao njegov otac Srećko. Sada kada su završeni radovi, Marko je našao agenciju koja će biti zadužena za opremanje vile – rekao je prošle godine izvor blizak Jariću. Pretpostavlja se da će Marko Jarić koji je nakon dužeg vremena stigao u Beograd  uživati u svojoj vili na Dorćolu sa ćerkama…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić