svet

November 6, 2013 17:21

By

Kragujevački “masakr” motornom testerom: Napao radničku blokadu

RADNICI "AUTOSAOBRACAJA"

Kragujevačka policija saopštila je danas da će protiv Dragana A. (39) iz Drače u opštini Kragujevac podneti prekršajnu prijavu zato što je oko podneva upaljenom motornom testerom presekao drvenu gredu kojom su radnici “Autosaobraćaja” blokirali magistralni put Kragujevac-Kraljevo.

Kako je navedeno u saopštenju, Dragan A. je potom ušao u automobil marke “golf2” koji ga je pratio kada je motornom testerom krenuo ka blokadi, a onda rekao da je bolestan i da mora odmah u bolnicu.

Radnici “Autosaobraćaja” su potom stali ispred “golfa2” i onemogućili prolazak, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da su intervenisali policijski sluzbenici i sprečili eventualni sukob, a potom pozvali službu Hitne pomoći koja je Dragana A. prevezla u Klinički centar.

Prekršajna prijava protiv Dragana biće podneta zbog sumnje da je izvršio prekršaj – nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje i biće sproveden sudiji za prekršaje u Kragujevcu.

Radnici “Autusaobraćaja” 16. dan drže u blokadi prugu i put Kragujevac-Kraljevo, a istovremeno od nedelje je na alternativnom putnom pravcu kroz Male Pčelice onemogućen prolaz kamionima, šleperima i međugradskim autobusima.

Izvor i foto: Tanjug