scandal

December 27, 2019 21:37

By

Kraljica Hrvatske: Srpski frajeri su zgodni i nezgodni!

Kristina Bralo osvojila je publiku u Srbiji hit singlom pod nazivom “Pronto” koji na “jutjubu” već ima milion pregleda. Atraktivna Hrvatica za razliku od većine njenih koleginica nije želela da kupuje preglede na muzičkoj platformi, već je prvo milionče “zaradila” zahvaljujući realnim klikovima fanova kojima se ova numera i te kako dopala.
Kristina je oduševila i veliki broj pripadnika jačeg pola u Srbiji koji ostavljaju samo pozitivne komentare na račun njenog izgleda. Ona kaže da je presrećna zbog uspeha prve pesme i da će publiku u Srbiji tek osvojiti novim hitovima.
Dobijam samo pozitivne komentare na račun numere “Pronto” i drago mi je što sam uspela da skrenem pažnju publike na sebe. Radim na novim projektima koji će uskoro izaći i jedva čekam da ih publika čuje  – kaže ova atraktivna pevačica , koja nije imuna na komplimente jačeg pola.
Svakoj ženi prija kada dobije neki kompliment. Što se tiče frajera u Srbiji, mogu samo da kažem da su jako zgodni, ali i nezgodni (smeh). Šalu na stranu, momci sa Balkana su najbolji – kaže mlada pevačica.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PROMO