Scandal

23 Jula, 2020 18:00

Kratka AVANTURA pre PLJAČKE! Romana htela da RODI Lukasu DETE!

Kako bliski prijatelji Romane Panić tvrde, ona je pre veze sa Filipom bila luda za Acom Lukasom! Čak se spremala i da ga osvoji, a bila je spremna i dete da mu rodi!

HVALILA SE DA JE SA LUKASOM PROVELA NAJLEPŠE DANE!

Oni su, naime, svojevremeno imali kratku avanturu pre Lukasovog braka sa Sonjom! Tada je ona htela sa njim da zatrudni o čemu svedoče fotografije SCANDALA! sa Ade Ciganlije! Međutim, Aca se nakon toga oženio, pa je ostao Romanina tiha patnja! Zato ne čudo što je Romana, čim je saznala da je Aca slobodan budući da se razveo od Sonje posle devet godina braka, pokušala da obnovi romansu sa njim, ali nismo sigurni ni da li su se njih dvoje čuli.

„Da se bar smuvala s Lukasom, pa da nam sad bude mirna glava, a ovako ništa”, započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

„Ali pre ovog Filipa što je s njim to radila što je radila po Australiji na bankomatima, stalno nam je pričala o Lukasu! Doduše, i kad je smuvala Filipa, ni tada nije odustajala od Ace! Te on je šarmantan, pa simpatičan, pa poseban… Pa je onda sto puta pominjala kako se s njim satima smejala u Istanbulu kad su tamo bili zajedno pre nekoliko godina. Verujte, ona je baš bila zagrejana za njega, nadala se čak i nekom braku, porodici s njim, želela je i decu da mu rodi… Verovala je i da će i Aca da zagrize za nju! Ma samo je ponavljala: Kakav je ovo glas, ovaj frajer više se ne rađa! Samo je Lukas poseban i nijedan više”, priča Romanina drugarica za tabloid SCANDAL! i za kraj kaže:

„I na kraju… Nije joj se dalo, ostade s tim Filipom… I ništa, nit veze, nit dece, ma ništa! Samo zatvor! Strašno!”

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!