Kristijan Golubović, Kristina Spalević
Svet

July 18, 2021 21:00

By

Kristijan Golubović: Ivana ne da Kristini Spalević da upozna moju ćerku!

Zategnuto!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević uživaju u ljubavi, ali im probleme pravi njegova i dalje zvanična supruga Ivana.

PRAVIMO BEBU! ZA DVA MESECA MOGU I SLONA DA NAPRAVIM, A NE BEBU

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

Kristinu nisam upoznao sa ćerkom jer ona to ne bi dozvolila. Ona ne da ni mojim prijateljima da se upoznaju sa Verom, a kamoli ženi zbog koje je ona doživela najveći stres i poniženje u životu. Tako je, kako je. Ne mogu tu da ispravljam krive Drine. Kristina ima razumevanja i ne pravi problem oko toga – kaže Kristijan i dodaje:

Ja prvi put imam devojku koja ima takvu prošlost. Da sam to znao na početku, nikad ne bismo bili zajedno, nego bi dobila štiklu u d**e, ali j**i ga, zaljubio sam se. Tako da šta je tu je. Sad smo istetovirali brojanice protiv uroka, na njenoj je moje ime, na mojoj njeno. Prepravili smo joj i na leđima tog haskija u pravog vučjaka.

Inače, beba je u planu i na tome već rade:

Pročitajte: Kristijan i Kristina progovorili o BEBI! Neko od ovih imena će dati svom detetu!

Kristijan Golubović, Kristina Spalević

Ja prvi put imam devojku koja ima takvu prošlost

Ja dnevno pređem 1.000 kilomentara i potrošim isto toliko evra. Sad idemo mesec dana na pravi odmor. Bez telefona, frke, trke, samo opuštanje i pravimo bebu. Pa, za dva meseca mogu slona da napravim, a ne jednu bebu. Dogovorili smo se, ako bude sin, zvaće se Konstantin, a ćerka Sparta.

Kristijan kaže i da je u kontaktu sa bivšim devojkama:

Bivše su se ljutile na mene kad sam se drao na njih, a onda me posle zovu, traže pomoć pošto im je novi dečko razbio nos. Onda ja odem i prebijem nasilnika i tako završim posao.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ