svet

October 14, 2013 10:07

By

“Krvava” noć u Beogradu: Dva napada nožem, požar i četiri saobraćajne nesreće

policija-gazenje-pesaka-1330436411-129279

Dva napada nožem, požar i četiri saobraćajne nesreće dogodile su se protekle noći u Beogradu, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. U jednom od napada nožem, teško je povređena devojčica koja je ubodena u vrat.

U naselju Višnjica oko dva sata posle ponoći devojčica je četiri puta nožem ubodena u vrat.

“Ona je bila hemodinamski nestabilna, prevezena je na Institut za majku i dete”, rekla je za agenciju Beta portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je bio čovek od oko 50 godina.

Još jedan napad nožem
Drugi napad nožem dogodio se takođe oko dva sata posle ponoći u naselju Miljakovačke livade, i tom prilikom muškarac je zadobio posekotine obe šake. U stabilnom stanju prevezen je u Urgentni centar.

Udes kod Franša, čovek u komi
Jedna muškarac teško je povređen u nesreći koja se oko jednog časa posle ponoći dogodila na Autokomandi, kod restorana Franš. On je pao sa motora, a lekari su ga zatekli bez svesti.

“U pitanju je teška trauma, zatečen je u komi, bez spolja vidljivih povreda glave. Prevezen je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra”, rekla je Macura.

U još tri nesreće, protekle noći lakše su povređene dve osobe, ali i jedna beba.

Spašen čovek iz požara
Lekari su ukazali pomoć i jednom muškaracu koji se nagutao dima u požaru koji je izbio oko 19.40 na krovu tržnog centra “Stadion” u Zaplenjskoj ulici.

Ekipe Hitne pomoći imali su ukupno 125 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu. Lekarsku pomoć uglavnom su tražili srčani bolesnici.

Izvor: Vesti online
Foto: Ilustracija