Kuća Branimira Nestorovića svet portal svet
Svet

February 22, 2024 19:30

By

Doktor Nestorović ima najlepšu kuću u Obrenovcu, koja se po jednoj stvari posebno ističe (foto)

Kuća Branimira Nestorovića čist je luksuz

I dok svi hrle ka prestonici i prestižnim naseljima kao što su Dedinje i Bežanijska kosa, doktor Branimir Nestorović skućio se u svom rodnom mestu, Obrenovcu. Kuća Branimira Nestorovića prostire se na nekoliko stotina kvadrata, a nalazi se u centru pomenutog grada.

Dom Branimira Nestorovića svet portal svet

Ata images

Ekipa emisije “Paparazzo lov” jednom prilikom pratila je Nestorovića te smo imali priliku da vidimo gde živi čuveni lekar koji pored stručnosti poseduje i neverovatan šarm, pa je za kratko vreme postao omiljen u srpskom narodu.

Pročitajte Obmana za obmanom, iz ove perspektive sve je laž – Otkriveno ko su zapravo Aca Ilić i Biljana Jevtić

Osim velelepne vile, Nestorović poseduje i prostrano dvorište koje je opasano visokom ogradom. No, on i njegova porodica najviše vole da uživaju na ogromnoj terasi koja je u letnjim mesecima prepuna cveća i sa koje se pruža prelep pogled.

Dom Branimira Nestorovića svet portal svet

Paparazzo lov printscreen

Doktor Nestorović u raskošnoj vili živi sa ćerkom, sinom i suprugom sa kojom je u braku preko trideset godina, a koja ne želi javno da se eksponira.

– Žena je prestala da izlazi sa mnom. Ona kaže da više neće nigde da ide sa mnom. Kad krenemo, to bude puno ljudi, zaustavljamo se, tu su selfiji… –  otkrio je doktor jednom prilikom.

AUTOR: SVET

IZVOR: PAPARAZZO LOV

FOTO: ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN