laća razvezao jezik
Svet

December 31, 2021 10:00

By

Laća oterao Cecu sa sahrane?! A sada se pravda da nikog nije oterao!?

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović, prvi put je otkrio nepoznate detalje iz perioda kada je njegova majka preminula u septembru ove godine.

Laća oterao Cecu sa sahrane?!

Marina Tucaković

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, kako saznajemo, Marina je saznala da ima opaku bolest, te im je prećutala kako bi ih poštedela patnje, a  Laća se se na kraju osvrnuo i na incident koji se dogodio na sahrani, a koji je u medijima odjeknuo.

Vest da je Laća Radulović navodno oterao Cecu, Sašu Matića i Milana Kalinića sa sahrane je odjeknula Balkanom.

Ceca i marina Tucaković

ATA/IMAGES

– To je bilo jako čudno veče. Imala je neki grip, baš je slabila. Par meseci joj se stanje pogoršavalo, mislili smo da je bakterija. Ona se užasno plašila lekara, doveli smo je tata i ja pred svršen čin. Rekli smo joj ‘imaš 10 dana da se pripremiš i da idemo zajedno da se pregledaš pošto sumnjamo na neku bolest – započeo je Laća u “Novom jutru”sa Jovanom Jeremić.

Milan Laća Radulović

PRINTSCREEN/YOUTUBE

On je otkrio da je Marina znala da ima rak dojke, ali da je želela da poštedi njene najbliže tog saznanja.

– Imala je često problem sa stomakom. U tom trenutku nam je rekla da ima rak dojke. Prosto je znala to dve godine i nije htela da kaže. Bio ju je strah od lekara, mislila je da će da prođe. Bio je šok prvih deset minuta i onda odmah akcija. Prvi dan borbe. Nije imala neke simptome. Kada su se desili simptomi, to je bilo to – rekao je on i dodao da nisu želeli da previše govore o njenoj borbi:

– Svojim najbližim prijateljima nisam rekao. Nismo hteli da širimo. Bilo je tu par pravih prijatelja. Zvali su je puno svi, možda i previše. Kada je primljena u bolnicu, bila je realista, posle su se javile neke kraće depresivne faze. Njen duh ju je sačuvao da toliko dugo živi. Pisala je pesme. Imali smo komunikaciju, radili u bolničkoj atmosferi. Nema plakanja.

A sada se pravda da nikog nije oterao!?

Jelena Karleuša

ATA/IMAGES

Laća se zatim osvrnuo na incident koji se dogodio na sahrani Marine Tucaković, kada Ceca Ražnatović, Saša Matić i Milan Kalinić nisu smeli da priđu grobu jer im nije bilo dozvoljeno.

– Sveli smo to na mali krug ljudi, pozivali ljude da izbegnu to. Imali smo obezbeđenje. Ceo taj spin je bio kad sam prišao određenoj grupi ljudi i rekao da dođu kasnije i ostave cveće – rekao je u programu uživo Laća, koji tvrdi da nije bilo udaljavanja niti da je ikome bilo zabranjeno da bude na sahrani.

Milan Kalinić

ATA/IMAGES

 

AUTOR: SVET

IZVOR: "Novo jutro"

FOTO: DRAGAN GAJIĆ/ATA/IMAGES/INSTAGRAM