Svet

24 Septembra, 2021 14:50

Laća OTKRIO da je samo DVOJE pevača zvalo Marinu da joj donese HRANU i LEKOVE! Evo ko je u pitanju!

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća otkrio jda e samo dvoje pevača zvalo Marinu dok je bila bolesna, a on odsutan.

Laća OTKRIO ko su oni!

Početkom godine, tačnije 25. januara u velikom intervjuu za SVET, Laća je po prvi put otvoreno rekao ko se Marini našao u nevolji, a koga nije bilo.

Dok sam bio u Makedonij jedine osobe koje su moju majku pozvale, pored moje dve prijateljice i komšinice sa Vračara, su  Saša Kovačević i Milica Pavlović. Oni su zvali mamu da pitaju da li joj treba nešto, da joj donesu hranu, lekove, bilo šta. Samo njih dvoje sa estrade! Tu govorimo o kulturi ličnosti. Nekog ko je bolestan pitaš treba li mu pomoć, ne mislim na materijalno. Mama bolesna, otac stariji, a ja sam dole…. Nije bilo lako.

Dosta se spekulisalo o pevačima koji su finansijski pomogli u maminom lečenju.

Za lečenje je dosta ljudi pomoglo. Tu su svakako Zdravko Čolić, Jelena Karleuša, Boki 13Ceca nije plaćala lečenje, pomagala je u logističkom smislu, zvanje bolnica, konktakti sa ljudima, i na tome sam jako zahvalan. I to puno znači. Finansijski nije, ali je i njena pomoć jako velika i zahvalan sam na tome. – zaključio je Laća.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: BOJANA JANJIĆ/INSTAGRAM/RAJKO RISTIĆ