ana bekuta i mrka
Scandal

19 Novembra, 2021 11:44

Lekari se i dalje BORE za Mrku! Prijatelji se mole sa njegovo zdravlje!

Lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ i dalje se bore za Milutina Mrkonjica, političara i partnera Ane Bekute, koji je i dalje u teškom stanju. Njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta je danima van sebe od brige. Ana je često i davala izjave da budno prati Mrkino zdravlje, i da mu je često pridikovala da vodi računa o sebi, uz to činila je sve što je u njenoj moći da Mrka uvek bude dobro.

Lekari se i dalje BORE za Mrku!

Njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo pre nekoliko dana, pa su se doktori borili za njegov živto. Iako, je i dalje ugrožen jer pojedine intervencije nisu urađena na vreme, iako je imao dve operacije u toku ove godine.

Dosta je teško. Do pre dva dana je bilo veoma kritično. Mislim da zaista treba da se zahvalim svim lekarima – rekao je  Ivica Dačić u jutarnjem programu Kurir televizije i dodao da Mrkonjić nije u mogućnosti da priča.

Ana-Bekuta-i-Milutin-Mrkonjic-Mrka

Uz to Mrkin partijski kolega i predsednik skupštine kaže da je u stalnom kontaktu sa njegovim lekarima.

Čuo sam se sa doktorom (Milovanom) Bojićem. Mrkonjić je njihov stari pacijent. Bio je nedavno na operaciji. Postoje neke stvari koje nije hteo da uradi ranije jer je mislio da ima vremena. Sada se te stvari još komplikuju. Lekari daju sve od sebe. Svi smo zabrinuti i ostaje samo da se molimo Bogu za njegovo zdravlje. Nadamo se da će pobediti – rekao je Dačić i dodao:

Nije navikao ljude da bude bolestan. Ne ide uz njega.

Milutin Mrkonjić, nekadašnji narodni poslanik i počasnik predsednik socijalista, podsetimo, danima se nalazi u teškom stanju. Mrkonjić je na odeljenju Intenzivne nege i prema nezvaničnim informacijama priključen je na respirator.

Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ saopštio je juče da se Mrkonjić nalazi na hospitalnom lečenju u toj zdravstvenoj ustanovi zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ