lepa brena palata pravde
Svet

28 Septembra, 2021 13:54

Lepa Brena SVEDOČI protiv Miroslava Ilić, počelo suđenje!

Pevačica Lepa Brena na suđenju Miroslavu Iliću zbog očinstva pojavila se sa vojom prijateljicom Mirjanom Mirom Antonić. Njeno pojavljivanje u Palati pravde, na suđenju Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović je sve iznandilo.

Lepa Brena svedoči protiv Miroslava Ilić!

Kako Kurir piše ona je upravo ušla u sudnicu. Međutim, za sada nije potvrđeno da li je ona na ovom suđenju kao podrška Miri ili će se Brena u proces uključiti kao svedok.

lepa brena 1

Ona je najpre sa Mirjanom Antonović ušla u Palatu pravde, da bi nakon nekog vremena izašla iz zgrade, u pratnji Mirjanine najbolje prijateljice Marise. Pevačica je na sebi imala sive pantalone, belu bluzu, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a mnogi su primetili i frizuru koju je nedavno promenila, te sada ima šiške.

Počelo suđenje!

Kako se nezvanično saznaje Kurir, pevač Miroslav Ilić stigao je na suđenje, ali je došao ranije kako bi izbegao novinare.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

 

FOTO: ATA IMAGES/ IVAN VUCICEVIC