svet

January 9, 2016 10:02

By

Lepa Brena: Žene će promeniti svet!

Lepa-Brena-foto-Ivan-Vucicevic-11-copy

Lepa Brena tvrdi da su žene u današnjem društvu preuzele inicijativu u svemu, kao i da u muško – ženskim odnosima nisu više samo lepša polovina.

Kada su žene shvatile kuda sve ide, morale su da uzmu stvar u svoje ruke”, kaže Brena.

Ona je posle uspešnog nastupa u novogodišnjoj noći imala samo nekoliko dana odmora i odmah je prionula na posao. Brena se sprema da u jednom beogradskom luksuznom hotelu snimi dva spota za dve pesme “Žali bože” i “Carica”. Reč je o pesmama koje su posvećene devojkama i ženama koje su u vremenu u kome živimo preuzele inicijativu u svemu, pa i u muško-ženskim odnosima, piše Blic.

Trend samosvesnih, samostalnih i konkretnih žena počeo je još devedesetih godina, kada su žene shvatile kuda ide ovaj svet, najpre u muško-ženskim odnosima! Jake žene su eto ušle i u pesme, a ja samo pratim taj trend. Uostalom, svako vreme ima svoje junake i junakinje. Uvek se setim vica kad profesorka kaže: “Deco, ovo je Marija Kiri”, a deca je isprave: “Nije, profesorka, kaže se Maraja Keri!” ,kaže Brena, za koju su mnogi govorili da je jaka žena, sposobna, uspešna u svom poslu, kao i na porodičnom planu.

AUTOR: svet.rs

FOTO: ivan vučićević