NEPREPOZNATLJIVA

24 Juna, 2022 23:00

Izgled Nikolije Jovanović zaprepastio: Još jedna korekcija na licu potpuno bi joj promenila lični opis (foto)

Lice Nikolije Jovanović više nije isto kao pre zbog samo jedne korekcije 

Lice Nikolije Jovanović – Pevačica se podvrgla ovom zahvatu i ima savršen savet za devojke

Život pevačice Nikolije Jovanović ne prestaje da intrigira domaću javnost, a ono što je ovaj put privuklo najviše pažnje je njen novi osmeh. Poznato je da je Nikolija odavno korigovala izgled svojih zuba kako bi bili blistavo beli, međutim ipak nije bila potpuno zadovoljna. Smatrala je da ne izgledaju prirodno, te je poželela nešto suptilnije. Na najnovijoj pevačicinoj fotografiji jasno se vidi da je našla novo rešenje za holivudski osmeh, a u pitanju su popularni „viniri“, piše „HELLO!“

Pročitajte: Potpuno drugačija Nikolija Jovanović – Odvažna promena o kojoj će se tek pričati (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

– Jesam, pre nekoliko godina sam stavila biserno bele zube, i onda sam se pokajala i zamenila ih za vinire koji su najsličniji mojim zubima i boji donjih koji su prirodni i ne planiram da ih radim dok god je moguće. S godinama sam shvatila da što prirodnije to lepše! I nažalost naučila sam se ispravljajući „krive drine“ iz mladosti i nakon preterivanja u ranoj mladosti – navela je Nikolija za „Informer“ i dala savet mladim devojkama.

– Ovo je sada više savet mladim devojkama da ne zloupotrebljavaju estetske zahvate i ne prate trendove jer su oni prolazni – završila je popularna pevačica.

Pročitajte: Nikolija Jovanović postala totalno neprepoznatljiva (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Osim toga, Nikolija je pokazala i izvajano telo u kupaćem kostimu na kome joj mogu zavideti mnoge dame. Ipak iako se svrstava u red mršavica, Nikolija ima izuzetno oblikovano i mišićavo telo.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: Instagram Screenshot