Ljuba PAntovic
Svet

14 Oktobra, 2021 16:02

Ljuba DEMOLIRALA Filipa Cara! Nema moral, obična SIROVINA!

Ljubi Pantović žestok je ocrnila Filipa Cara, za koga od ostalih zadruga nema baše lepe reči. On je pre zadruge bio sam Majom marinković, a onda je u rijalitiju uleto u vezu, pa sada i u brak Dalile i Dejana.

Ljuba demolirala Filipa Cara!

Ljubi je neshvatljivo šta žene vide u njemu, i iz koga razloga ulaze u vezu sa njim. Po njenom mišljenju on nije muškarac za vezu.

On je tip muškarca koji može da ti bude super ortak, ali ništa više od toga, nijedan promil šanse da mu ne daš da te gleda na drugi način. On je bez trunke morala, odgovornosti, jedna prava sirovina. On je u onoj kategoriji slepaca koji se traži mikroskopom. Kao pogubio se u rijalitiju. Pa ja sam bila u toliko rijalitija, a nikad se nisam pogubila. Ljudi se vade na taj zatvoren prostor. Što ne uradiš nešto konstruktivno, pametno nego ideš da se j***vaš u rijalitiju? – oštro je kritikovala Ljuba Pantović.

Ljuba smatra da Car time što česte menja partnerke u rijalitiju, i u ulazi u problematične veze i ljubavne trouglove, ne pokušava da opravda honorar, nego je prosto takvog karketer. Ona ističe i da se on utopio u masu onih koji posle rijalitija nisu ostavili nikakv trag iza sebe.

Većina njih ulazi za tako smešne pare da je žešća disproporcija između para koje će da zarade i blama koji ih prati. Većina je unutra ušla za bedu po mojim kriterijuma, jer su obično golje koje u životu ništa nisu uradile, pa im je rijaliti jedina mogućnost da nešto zarade. Plus, bolje jedu nego u spoljnom svetu, imaju bolje uslove i grčevito se drže za stubove ‘Zadruge’. Onda izađu i nestanu jer ni po čemu nisu ostavili trag. – bez dlaka na jeziku kaže Ljuba za SVET.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ