ljuba pantovic
Scandal

19 Marta, 2022 16:15

„Car je muška radodajka, Dalila treba kod psihijatra“: Ljuba Pantović osula paljbu po zadrugarima!

Bivša zadrugarka i fitnes instruktorka Ljuba Pantović iznela je svoje mišljenje o trenutnom odnosu između nekadašnjeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara, naročito nakon žestokih prebacivanja sa kojim ukućanima su jedno drugo „varali“. Filip je otišao korak dalje, pa je postao veoma intiman sa mlađanom cimerkom Anom Jovanović. S druge strane Ljuba je u svom prepoznatljivom stilu dočarala publici o čemu se zapravo radi kada su rijaliti zvezde u pitanju.

– Više nego očigledno je to da Dalila i Dejan žele i dalje da se raspravljaju, pošto nikad nisu seli i popričali, neko se sve svodilo na prepucavanja za crnim stolom. Mislim da bi oni mogli 3 dana bez prestanka sa „Ti si ovo uradila“ i „Ti si ono uradio“. Dejan i dalje ne može da preboli šta je Dalila uradila njemu i to ga sve više izjeda, pa sve manje može da ćuti. Što se tiče majica, ako ju je briga više za njega, ne bi trebalo da je zanimaju nikakve majice . Kao što sam rekla već, Dejan ne može da preboli Dalilu, a između ljubavi i mržnje je tanka linija, a na liniji je prezir. Videli smo etapu ljubavi, zatim prezira kad je isterivao pravdu šta je i kakva je Dalila (kad je poredio njene lepe osobine i divan brak sa njenom prevarom) i sad kad je krenula mržnja. Sad želi da od nje napravi sve najgore i najodvratnije! Pa, čekaj batice, ako se Dalila muvala sa nekim ranije, a ti si sve to znao i nisi ništa uradio, onda je problem u tebi, a ne u njoj. A ako laže da se ona muvala i dopisivala, opet je njegov problem. Prema tome, Deki će morati na konsultacije sa nekim čika lekarom – istakla je Pantovićeva za Pink.rs, a potom se osvrnula i na kontroverznog učesnika Filipa Cara.

Pročitajte: DALILA GRCA U SUZAMA: Videla OVAJ detalj i ne dolazi sebi!

– Filip je muška radodajka i sa njim može da bude svaka budala koja to poželi. Kažem „budala“, pošto sa onom prikazom samo osoba koja nije čitava može da uđe u odnos, jer se zna kakav je. Naravno, u to ubrajam i Dalilu, pošto se sve vreme pitam šta joj se desilo da bude sa tom budalom. Nije veza sa Anom njegov inat, nego mu mala pucnula prstima i to je to. Mislim da su stvoreni jedno za drugo, pošto su dve radodajke, koje idu od krevet do kreveta da vide da li ih neko hoće. Ta mala je oprala grehe svih učesnika, od prve sezone do sad, koliko je jadna i laka – smatra Pantovićeva.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Dalila je prelascima preko svega što joj je Filip radio i rekao oduzela sebi pravo na komentare i reakcije. Ona je ta koja mu je sve to aminovala, pa sada neka sedi i sluša reprize. Kao što rekoh, dotični je prostak, nasilnik, kvazimangup i bednik, šta očekivati od njega osim reprize. A Dalila sad dobro neka gleda sa kim je bila i kome je dopustila da je gazi kao krpu. Nijedno objašnjenje od nje za to šta mu je dozvolila ja neću prihvatiti – objašnjava Ljuba i priznaje da li smatra da će se ovaj dvojac ponovo spojiti:

– Po do sada viđenom, ništa me ne bi iznenadilo. Ako se Dalila opet pomiri sa njim, ja ću joj toplo preporučiti da se obrati psihijatru i preduzme mere lečenja. Ja poznajem Dalilu lavicu, borca i punu samopoštovanja, a ne Dalilu koju muška radodajka pljuje u lice i vređa joj sve živo, a ona pređe preko toga! Za nju bi najbolje bilo da do kraja rijalitija ostane sama i da se lepo provodi sa ljudima sa kojima je dobra. Trebalo bi da se mane i Filipa i Dejana i da nastavi napred, pošto ko ide gledajući unazad, taj upadne u šaht i polomi se sav. Nadam se da će se opametiti – završava bivša zadrugarka za Pink.rs

Pročitajte: Vreme je da se penzioniše, zarađuje samo 1.000 evra? Keba od Jutjuba dobija mizeriju, a ove kolege mlate lovu!