Ljubav Ane Bekute prema Mrki svet portal svet tabloid
Svet

November 25, 2023 19:30

By

Ana Bekuta neutešna, potresnom porukom se oglasila povodom Mrkine godišnjice (foto)

Ljubav Ane Bekute prema Mrki neprolazna je 

Milutin Mrkonjić Mrka, dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute preminuo je pre dve godine u Beogradu u 79. godini, a danas su se na Novom groblju okupili njegovi najbliži kako bi obeležili godišnjicu njegove smrti. Pevačica Ana Bekuta koja je došla u pratnji sina i unuka nije mogla da zaustavi suze.

Ljubav Ane Bekute prema Mrki svet portal svet tabloid

Ata images

Ljubav Ane Bekute prema Mrki traje i dalje

Vidno bleda, uplakana i neutešna Ana nije krila tugu, a nedugo nakon dolaska na groblje oglasila se i na svom Instagram profilu.

“Počinje treća zima bez tvoje topline, a u ove dve godine bez tvog prisustva kao da uopšte nije izašlo sunce. Pamtimo te po velikim delima, ali i po sitnicama. Počivaj mirno u svojoj toplini, svom suncu, svojim prelepim sitnicama i velikim delima. Do neba i iznad neba te vole Ana, Igor, Sonja i Branko” – napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Ljubav Ane Bekute prema Mrki svet portal svet tabloid

Instagram

Pročitajte Oglasila se Ana Bekuta nakon Mrkine SMRTI! Od TUGE jedva govori!

Podsetimo, pevačica je u novembru pre dve godine ostala bez dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića koji je preminuo, i očigledno je da ljubav Ane Bekute prema Mrki i dalje traje  iako su je neki ljudi osudili što je nastavila da peva peva i pojedinci su smatrali da pevačica nema prava da dalje nastavi svoj život koji je vodila pre nego što je ostala bez svog emotivnog partnera.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram