Naslednica Zdravka Čolića
DAVNA VREMENA

6 јуна, 2022 21:30

Raskrinkani: Isplivala Čolićeva tajna. Ovo je istina o ljubavi sa najlepšom hrvatskom pevačicom

Ljubavna priča Čole i Doris Dragović isplivala posle 38 godina

O emotivnom životu velike zvezde Doris Dragović plele su se različite priče u njenoj mladosti, a ona iste nikad nije demantovala. Ipak, strasti su se stišale, kada se Doris 1990. godine udala za vaterpolistu Marija Budimira, sa kojim je u braku i dan danas.

Pročitajte: Doris Dragović – U ovim godinama moje bitke su iza mene!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Dragović (@doris.dragovic)

Ljubavna priča Čole i Doris Dragović – Šta je rasplamsalo šuškanja o njihovoj navodnoj ljubavi

Šuškalo se sredinom osamdesetih godina prošlog veka da je “imala nešto” sa još jednom velikom zvezdom ovih prostora, Zdravkom Čolićem. On je važio za neumornog zavodnika, vezivali su ga za svaku ženu koja bi prošla pored njega. A kada se temperamentna Splićanka pojavila u spotu za njegovu pesmu “Ti možeš sve, al’ jedno ne”, neki su stavili prst na čelo. Doris i Zdravko čak su i na snimanju hita “Za milion godina” stajali jedno pored drugog, što je rasplamsalo šuškanja.

Pročitajte: Zdravko Čolić otvorio dušu – Ovo je istina o ćerki Uni i njegovim neostvarenim željama

Mnogo godina kasnije Čola je objasnio o čemu se, zapravo, radilo.

To je bio šou „Ti si mi u krvi“, koji smo snimali u Deliblatskoj peščari i Novom Sadu. Nedavno smo se sreli na zagrebačkoj televiziji, a Doris mi je u šali rekla: „Ja sam Ruška, sećaš se?“ Naime, bila je Ruška u istoimenom spotu. Tada je pevala u splitskoj grupi „More“. Bila je vrlo zgodna, malo smo očijukali, bilo mi je slatko. Žao mi je što je većina tog materijala izgubljena – rekao je legendarni pevač svojevremeno za “Večernje novosti”.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Printscreesn Youtube