Ljubavnica Filipa Cara
Svet

October 20, 2023 18:32

By

Oglasila se devojka s kojom je Car varao Aleksandru: I ja sam trudna, a evo šta mi je Filip sve obećao

Ljubavnica Filipa Cara tvrdi da čeka njegovo dete

Filip Car i Aleksandra Nikolić uprkos svim svađama i preljubama rešili su da daju šansu svojoj ljubavi i u Beogradu započnu zajednički život. Oboje su svesni da je to najbolje i zbog ćerkice koja u aprilu sledeće godine treba da dođe na svet, međutim, problemima nema kraja. Naime, baš kada su to obelodanili, nama se javila devojka iz okoline Crikvenice koja tvrdi da sa Filipom čeka dete. S obzirom na to da je zatrudnela dok je bivši zadrugar bio s Aleksandrom, očigledno je da je pomenuta devojka bila ljubavnica Filipa Cara.

Ljubavnica Filipa Cara

Instagram

– Zna on dobro ko sam ja, nema šta da se predstavljam javnosti. Nisam htela o ovome da pričam sve do sada jer mi je obećao da će ostati sa mnom jer je sa Aleksandrom završena priča. Znam da se sa njom pomirio zbog para, tačnije zbog fanova koji im više ne uplaćuju novac. On je jedan prevarant. Kada je čuo da sam trudna rekao mi je da abortiram, a kada sam mu rekla da to ne dolazi u obzir okrenuo je list i molio me da ne širim vest jer je već u velikom problemu i sa porodicom i sa ljudima koji ga svaki dan osuđuju. Maja Marinković je za sve u pravu što kaže, našli su se, isti su i stvoreni su jedno za drugo.

Pročitajte Aleks Nikolić spremna da oprosti Caru – Ovo je uslov koji će morati da ispuni ako želi da vidi ćerku 

– Mene je sramota šta sam sebi dozvolila. Kad bolje razmislim sa njim se ne bih ni usrećila, neka ga sa Aleksandrom, ali ovo se neće na ovome završiti. Bilo bi mi drago makar da znam da je zasita voli, ali sa koliko njih je prevario i šta je sve pričao nemoguće je da ima osećanja prema njoj. Verujte mi ni njegovoj porodici nije dobro zbog njegovog ponašanja, oni su normalni ljudi – kaže za Svet devojka koja tvrdi da nosi Carevo dete

Ljubavnica Filipa Cara

Foto: ATA images

– Ja mu želim svu sreću, taj više ne zna koga laže, gde udara i šta radi. Sam sebi jamu kopa i ne znam do kad planira da beži od svih sranja koje je napravio. Njemu bi najbolje bilo da odleprša na drugi kontinent – kaže devojka iz Crikvenice.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM