svet

January 12, 2015 20:40

By

Lopovi pokušali da obiju stan Joksimovića! Željko veoma uznemiren: U stanu se nalazi i moj maloletni sin!

Zeljko i Jovana Joksimovic foto Ivan Vucicevic (158)

Stan JovaneŽeljka Joksimovića je, tokom Božića, bio na meti provalnika.

Kako Blic saznaje, dok je bračni par bio na medenom mesecu na Sejšelima, u njihovom domu na Zvezdari nije bilo nikog, što su lopovi pokušali da iskoriste.

Nepoznati muškarci su iskoristili priliku kada je garaža bila otvorena, ušli u zgradu, i pokušali da provale u dom vredan oko 400.000 evra.

“U komšiluku se priča o tome da je neko drugog dana Božića ušao kroz garažu, koja je inače često otvorena, i pokušao da obije stan Joksimovića. Reč je o nekoliko momaka koji su u toku noći ušli kroz garažu i popeli se liftom do stana, gde su im problem zadala blindirana vrata. Srećom, neko od komšija primetio je da se nešto dešava, izašao je u hodnik, a provalnici su pobegli niz stepenice. Znam da su sutradan proveravali snimke sigurnosnih kamera i verovatno čekaju Željka i Jovanu da se vrate s puta da bi razgovarali s njima o tome. Inače, Joksimovići su veoma pristojni ljudi i dobre komšije, ne znam zašto bi neko želeo da im napakosti “, priča komšinica iz njihove zgrade koja nije želela da joj se pominje ime.

Tim povodom Željko je prokomentarisao:

“Nisam dobio nikakvu informaciju od obezbeđenja zgrade u kojoj živim. U stanu se nalazi i moj maloletni sin i informacija od vas me je prilično uznemirila”, poručio je pevač novinarima.

Inače, u kompleksu Oaza, na Zvezdari, jedan od komšija Joksimovića je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. 

Izvor: Blic
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted