Svet

28 априла, 2022 14:15

Luna i Marko na sudu: Ljubav je bila velika, ali ovako dalje ne može

Luna i Marko su, po napuštanju treće sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“ postali jutjuberi, a, pored video sadržaja namenjenog za široku publiku, postoji i onaj samo za članove koji su spremni da za to izdvoje određenu svotu novca na mesečnom nivou kako bi gledali ono što ostali ne mogu da vide.

Međutim, upravo protiv njih, i pored velike ljubavi, Marko je najavio tužbu u nedavnoj objavi na društvenim mrežama.

Luna i Marko više ne praštaju

Sve slike i video snimci koje postavljamo u „štabu“ podležu autorskim pravima i strogo je zabranjeno i zakonom kažnjivo objavljivati na drugim platformama. Još jednom vas molimo da ove slike koje objavljujemo samo za članove nikako ne delite jer možete imati problem sa zakonom – poručio je Miljković na početku izlaganja.

Marko Miljković (Foto: Instagram/marko.miljkovic)

Probali smo fino evo već godinu i po dana, ali izgleda da ćemo morati da presavijemo tabak, što se kaže. Ako nećete da poštujete naša pravila molimo vas da se odjavite iz članstva. Veliko hvala svim članovima koji poštuju naše odluke. Ovo je objava za članove na kanalu – dodao je jutjuber.

Pročitajte: Luna i Marko nisu jedini: Srpskom influenseru pratioci skupljaju novac za stan

Molimo vas da nas shvatite ozbiljno jer više neće biti upozorenja. I ovo želim da svi znate. Nikome nismo dozvolili niti da objavljuje slike iz štaba niti da može da postavi sliku Mije bez da joj sakrije lice (osim članova porodice, ili užeg kruga prijatelja) to će biti pravilo koje će morati da se poštuje još dugo godina.

Marko Miljković

instagram printscreen

Nije problem poslati sliku privatno nekome ko nema mogućnost da bude član pod uslovom da sliku nikako ne deli dalje jer to može da se pretvori u problem, ali svako naredno javno objavljivanje bilo kog sadržaja iz štaba biće sankcionisano. Hvala na razumevanju – nastavio je Marko.

Pročitajte: Luna i Marko pokazali stan vredan 150.000 evra! (FOTO)

Marko Miljković

instagram printscreen

To što živite na Novom Zelandu ili na Tajvanu ili koristite VPN za sakrivanje adrese, verujte, neće nam biti problem da vas nađemo. E, sad, poruka svim istripovanim adminima koji misle da njihovim demonstrativnim odlaskom mi nešto gubimo. Gubite se vi u tri lepe što se mene tiče ako mislite da ste bilo kome bitni, budite nam hejteri, na tu stoku smo mi odavno navikli – zaključio je Miljković.

Luna i Marko veoma poštuju svoje fanove, ali ipak ne mogu da dozvole da oni iznose u javnost stvari iz njihovog privatnog života.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: PULS

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM/PRINTSCREEN