Luna i Sloba
Svet

4 Oktobra, 2022 09:00

Luna i Sloba upleteni u još jednu estradnu svađu: Za sve je kriva Kija Kockar

Luna i Sloba upleteni u svađu Kije i Zorice Marković

Zorica Marković, ovonedeljni vođa, bila je pogođena time što joj Kija nije dala više poena na Zadrugoviziji, pa ju je prokomentarisala dok je davala budžet, a sada se Kockareva oglasila.

Pročitajte: Luna priznala – Zorica Marković mi je pomogla da zaboravim Slobu, i sada imam traume kad se svega setim što sam prošla s njim

Rajko Ristić

– Ja nemam snage da se borim sa Đoganijevima. Ja sam uvek govorila da je dobra, ali glupa. Niko ne može da opere Lunu za ono što je uradila, ali ja sada sve drugačije vidim. Kija je plakala, bila je loše, a ja sam bila za nju, a bod mi nije dala na „Zadrugoviziji“. Ona je tako ladno prešla ovde, Luna je ljudina u odnosu na nju – rekla je Zorica.

Kija nije ostala imuna na Markovićkine reči:

Pročitajte: Oči u oči – Kija i Sloba se sreli na jednom događaju, evo kako je protekao njihov susret

Rajko Ristić

– Nisam pratila. Došla sam tamo kao žiri i ostavila sve to čim sa skinula mikrofon sa sebe. Zadrugovizija je zabava. Ja sam bila žiri u ozbiljnim takmičenjima, a ovo je trivijalno. Ali, uvek me blate ljudi kojima ne dam nijedan bod. Ne ljutim se. Iskreno, malo je i bilo nula – poručila je Kockareva.

Inače, na „Zadrugoviziji“ je došlo do još jedne zanimljive situacije. Tijana Jovović i Aleksandar Kerić su otpevali pesmu „Lažov notorni“, koju su svojevremeno na velikoj sceni „Zadrugovizije“ izveli Kija i Sloba Radanović. Svi su pratili reakaciju pobednice „Zadruge 1“ i mnogima se učinilo da je zamalo zaplakala dok ih je gledala. Kockareva se osvrnula i na ovo.

Pročitajte: Marko ostao u čudu kada je saznao nešto u vezi Lune i Slobe

Rajko Ristić

– Ne, nisam imala suze u očima kao što je pisano, da vas odmah sad demantujem. Bila sam umorna i gladna, bilo je pola 6 ujutro – završava Kija izlaganje.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES