svet

May 28, 2019 19:45

By

LUNA IZGUBILA KONTROLU ZBOG RASKIDA SA MARKOM! Đoganijeva bacala sve pred sobom, vrištala i ridala zbog Miljkovića! (VIDEO)


Luna Đogani i Marko Miljković su tokom prethodne večeri ušli u žestok verbalni sukob jer mu je rekla da ućuti, što je njega izvelo iz takta. Danas je pokušavala da mu priđe kako bi se dogovorili oko kupovine, pa je ponovo došlo do sukoba.

Luna je odlučila da kaže Marku da skloni svoje stvari i iseli se iz njenog kreveta, a onda je nastao pravi haos.

“Hoćeš da budeš gad! Skloni stvari, skloni se iz mog kreveta! Jesi li raskinuo sa mnom?”, pitala je Luna nervozno Marka.

“Jesi li mi rekla da odj*bem? Sad ja tebi kažem odj*bi! J*bala si mi mater dan pre toga, ja moram da ti vratim, zato što si skot”, uzvratio joj je drsko Miljković.

“Što si sa mnom u vezi onda? Raskini!”, rekla je Luna sa suzama u očima.

“Još jednom mi ovo budeš uradila, šutnuću te kao najveću kuju! Neće me boleti uvo da li si povređena”, vikao je Marko na nju.

Marko je otišao od Lune, a ona je ostala sama grcajući u suzama. Đoganijeva se zaintatila da prekine svaki kontakt sa njim, pa mu je nakon svađe pobacala sve stvari i pocepala njihove slike. Dok je Luna histerisala i plakala, zadrugari su je smirivali.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

AUTOR: svet

FOTO: printscreen