scandal

May 24, 2019 20:30

By

Luna pobesnela, pa odbrusila Mariji: Pokrij se ušima, tvoja ćerka je najgora!

Luna Đogani i Marija Kulić žestoko su se sukobile prethodne večeri kada su zadrugari gledali video snimke iz rijalitija.

Šok je nastao kada je pušten snimak u kome Mrako izlazi iz spavaće sobe, a za njim i Miljana, koja je ispred Bele kuće otvoreno flertovala sa njim..

Đoganijeva je šokirano posmatrala snimak, a onda je dobacivala Miljaninoj majci Mariji.

Rekao mi je da ga je bolesnica pratila. Šta da pričam o devojci koja se smeje svima kada je loše? Moralistkinjo, vidiš šta ti radi ćerka sa zauzetim muškarcima. Miljana flertuje sa zauzetim muškarcima. Majka koja je svesna šta joj ćerka radi, pa je pere preko nas. Ja sam svoje sr*nje priznala, a vi priznajte vaše. Ona (Miljana) i njena majka su najveće moralistkinje. Živele Kulićke – vikala je Luna.

Miljana je najgora, ali za njom je gospođica Ljuljeta (Luna). Ja ne znam kako se ona ne stidi – vređala je Marija, na šta joj je blogerka spremno uzvratila.

Pokrij se ušima. Tvoja ćerka je najgora. Ti sve što zameraš nama, to je tvoja ćerka. Imaš tri ćerke, ne dao ti Bog da ti ćerke dožive ono što je Sanja doživela – urlala je Luna.

Od tebe i Miljane su gore Ana i Sanja – zaključila je Marija.

Kako je izgledala svađa Lune i Marije i šta su sve jedna drugoj rekle pogledajte u videu u nastavku.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević