Scandal

August 4, 2020 16:03

By

LUNA REŠILA DA OŽENI GAGIJA! Nakon raskida sa Makicom, ćerka mu traži NOVU DEVOJKU!

Luna Đogani tvrdi da Gagija Đoganija žene jure kao u vreme njegove najveće popularnosti devedesetih godina. Nakon što je nedavno raskinuo sa Makicom, interesovanje žena koje bi volele da se nađu u društvu Đoganija je naglo poraslo, pa je pobednica „Zadruge 2” čvrsto odlučila da pomogne svom ocu da izabere ‘onu pravu’.

LUNA U ULOZI PROVODADŽIJE!

Naime, Luna smatra da je njenom ocu vreme da se skrasi i ističe da bi zaista volela kada bi posle svih nedaća Gagi pronašao ženu svog života.

„Ovo je ludilo! Tatu jure žene kao nikad pre! Pišu mu, zovu ga, govore mu da je super frajer za svoje godine i da je pravi šmeker! Traže mu da ih oženi i da im pravi decu. Pomoći ću mu da izabere neku dobru”, kaže Luna i dodaje:

„Iskreno, volela bih da nađe pravu ljubav. Da bude srećan i da se opet oženi. E sad, što se tiče dece u njegovim godinama, neka on sam odluči šta želi. Posle mame dugo nije imao nijednu devojku. Baš mi je nedavno rekao: Luna, baš nemam sreće sa devojkama. Taman krenem sa nekom da se dopisujem, zaljubim se i onda shvatim da je ku*va.”.

Novi SCANDAL! HOROR: ČOVEK S NOŽEM TRAŽIO LUNU I MARKA PO AVALI! Zorica Marković RASKRINKALA ESTRADU! Džehva NAPALA TEODORU! (VIDEO)

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vučićević