svet

April 25, 2019 18:37

By

LUNA SE GUŠILA U SUZAMA, MARKO JE JAVNO OSTAVIO ZA CRNIM STOLOM: Voleo me je i preko noći je prestao, isto kao Sloba, oni su NULE! (VIDEO)


Naredno pitanje koje je ovog popodneva pročitao voditelj Milan Milošević u emisiji “Pitanja gledalaca” bilo je za Lunu Đogani :”Dve godine pričaš da ti je iskrenost najveća vrlina, juče ujutru kažeš da ga voliš, onda uveče pričaš o Slobi, hajde sad priznaj da li voliš Marka.”

Lunu je ovo pitanje slomilo, pa je počela da plače i ispričala je sve svoje probleme u vezi sa Markom Miljkovićem.

“To tako zvuči iz konteksta, ja nisam plakala za Slobom. Prvi put sam dala sebi prostora da mogu da uporedim te dve veze. Ne mogu, izvini. Ja sam rekla kakav god da je taj Sloba bio, da me prevario, iskoristio, on mi nikada nije bio dao povod da sumnjam, žena mu je bila ovde, ali je on do kraja do poslednjeg dana mene branio kao kraljicu, nije mogao niko da mi pisne, kamoli neki Brendon. Iako smo bili odvojeni on je mene branio, niko nije smeo reč da mi kaže. Mogu da kažem da je bio najveći ološ prema meni, da me odbacio kao kera, ali te neke stvari ne mogu da zaboravim i to je nešto u čemu se razlikuje od Marka. Ja Marka i dalje volim i to ne može preko noći da nestane, ali ja ne verujem da on mene voli, da je iskren, više ne verujem. Totalno sam razočarana i ne mogu da verujem da sam opet dozvolila da se osećam ovako bedno i prazno, da mi se ove devojke smeju u facu “jadnice tvoj dečko nas gleda dok ti igraš pored njega”. Da on gleda tuđe g*zice, da je željan s*sa, da je izabrao mene da se sa mnom igra, da zna da ja nisam spremna na to. Ja sam samo htela ljubav i pažnju. Mene si izabrao da se igraš sa mnom i sa mojim emocijama, a znaš da se još nisam izlečila od prošlih emocija! Meni se neko smeje preko stola i bude u fazonu “Eto ti bednice”. Da se osećam kao devojka koja nije zaslužila da je neko voli. Ljuta sam na sebe što sam pomislila da ovde postoji muškarac koji može mene iskreno da voli. On nema nikakvu emociju, a meni ne znam koja je emocija u glavi. Ja nemam snage da pomerim sliku, da se sklonim iz kreveta. U njemu nema emocija, on je kao robot. Kao voleo me je, sad preko noći me ne voli. I tako je u mojim vezama uvek, preko noći prestanu da me vole. Tako je i Sloba uradio prestao da me voli preko noći. Ja sam izgubila sebe, ja sam Luna Đogani, ja nisam debilka koja je došla tako. Ja sam debelo plaćena. Izbgubila sam svoje samopouzdanje zbog ovakvih muškaraca od kojih ja napravim zvezde i muškarčine, a ustvari su nule. Nule! Oni su sad muškarčine koje sve žene žele, a ja sam jadna”, jecala je Luna.

“Ja ništa nisam radio namerno, ona je pomenula da sam je pravio ljubomornom, nisam to želeo, nisam igre želeo da pravim. Ova “Zadrugovizija” je iskristalisala da ona nije raščistila sa svojom prošlošću. Ja neću više taj teret da nosim. Ja sam pokušavao da joj pomognem da prebrodi prošlost, ali ona sa tim čovekom još nije raščistila. Najbolje da raskinemo. Ovoga trenutka raskinuli smo upravo i nema više povratka”, naveo je Marko.

“Ti si željan da j*beš i to je istina. Devojke navalite, on je ste za to. Čovek koji sa 35 godina ne može da se skrasi. Ti mene nisi vredan, treba da iskoristiš ove devojke ovde”, zaključila je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u simku koji sledi.

AUTOR: svet

FOTO: printscreen