svet

April 14, 2019 10:55

By

Luna vrištala od sreće čim je čula Gagija, on joj održao lekciju, a kad je Marko ušao u govornicu, ni njega nije poštedeo! (VIDEO)

Luna Đogani sinoć je otrčala u Rajski vrt, gde je rekla Drvetu mudrosti da je za nju 13. april vrlo važan datum budući da je njenoj sestri Nini 14. rođendan i tri meseca ljubavi sa Markom Miljkovićem, pa joj je Veliki šef omogućio video poziv sa ocem Gagijem Đoganijem.

Gagi je na samom početku rekao da je Nina otišla u grad da proslavi rođendan, kao i da je Anabela na odmoru u Dubaiju, a uključio se sa Luninim psom što je nju oduševilo.

– Želim da ti se izvinim ako si gledao onaj klip koji mi je pušten pre neki dan. Plakala sam, obećavam da toga više neće biti. Sve znam. To je bilo poslednji put, ne želim više, vi ste mi najbitniji i ne želim da se sekirate, hoću da budete srećni kao moji roditelji – rekla je Luna, a Gagi je zamerio Marku što je nije tada bar zagrlio.

U tom trenutku je Miljković ušao u govornicu i čuo se sa Gagijem.

– Nemojte da se tripujete tamo da vas ne podržavamo i tako to. Želim vam na kraju da izađete oberučke po pitanju finala. Ne dajte da vas rastave! Nemojte da se dešavaju stvari koje će Lunu dovesti do suza kada ulazite u rasprave. Nama je teško ovde kad gledamo Lunu, nije nam lako, znam da je i tebi teško.Utičeš dobro na Lunu, ja sam zadovoljan, slatki ste mnogo, smejte se više i zezajte – poručio je Gagi Luni i Marku.

– Hvala ti na svemu. Budi bez brige za nas, guraćemo mi napred punim gasom, biće sve kako treba – rekao je Marko i poručio mu da pozdravi Anabelu i čestita Nini rođendan.

Luna ga je pitala da li se zaljubio, on je rekao da nije, na šta je Luna dodala kako nema sreće.

Moraš da budeš malo sadržajna, a ne da se lepiš za krevet. Hoću da mi se smeješ, aktiviraj se malo više. Za crnim stolom si mnogo jaka, tamo ih poklopiš, ali samopouzdanje ti je malo opalo – govorio je Gagi.

Kako su prokomentarisali Staniju i ostale zadrugare, pogledajte u videu u nastavku:

AUTOR: Svet

FOTO: Printscreen