Star

13 Septembra, 2021 13:13

Maja Marinković posle UVEĆANJA grudi sa Brendonom u krevetu!

Maja Marinković posle uvećanja grudi sa Brendonom u krevetu! Bivši učesnik Zadruge Brendon Radonjić, snimio je video iz svog stana od 100.000 evra, u kojem je ugostio Maju Marinković – u krevetu!

Maja Marinković posle uvećanja grudi spremna za rijaliti!

Brendon i Maja su iz spavaće sobe rezimirali njenu vezu s Janjušem, prijateljstvo s Mensurom Ajdarpašićem, ali i činjenicu da je nedavno izvadila stare i stavila nove silikone.

Koliko si stavila, 750 kubika? – pitao je Brendon.

Ne, ali nećeš verovati kolike su sad – rekla je Maja.

Potom je otkrila da je „stavila 700 kubika u jednu, 700 kubika u drugu dojku”.

Ultra, mega, sonične grudi. To boli užasno, svaka ti čast. Ti si išla u šoping, vukla kese. Odlično izgledaš. Najbolja riba u rijalitiju – rekao je Brendon, pa je pitao da li je boli nešto.

Imam bolove. Mislim, nije to toliko strašno, s obzirom da je tek treći dan. Razumljivo je da moram da mirujem, a ja ceo dan nisam bila kod kuće – priznala je Marinkovićeva, koja je sve vreme sklanjala grudi kosom, ali se u nekim trenucima ipak videlo kako izgledaju, piše Kurir.

Zatim se Maja u Brendonovom vlogu osvrnula i na njeno učešće u rijalitiju.

Svesna sam da sam ja pojava, ali za sada nisam učesnica rijalitija iako svi pričaju o meni, ne bih da otkrivam previše o svom životu –  rekla je Maja o sebi.

Marinkovićeva se dotakla i svojih afera sa zadrugarima.

Janjuša ne komentarišem, Mensur mi je prijatelj, Filip ima posebno mesto u mom životu, nadam se da će me poštovati, naravno da mi nedostaje da smo zajedno, ali je on slobodan momak i ja sam slobodna devojka, nadam se da će ostati dosledan.

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL/ RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN