maja marinković preti
Svet

29 Decembra, 2021 16:04

Maja Marinković UNAKAZILA Marijanu Zonjić! Počupala joj kosu i raskrvarila lice!

U Beloj kući noćas je ponovo nastao haos kada su se nekadašnje drugarice Maja Marinković i Marijana Zonjić žestoko potukle i počupale.

Maja Marinković UNAKZILA Marijanu Zonjić!

Zonjićeva je iz sukoba izašla bez pola kose i sa ogromnom poderotinom na licu.

Sve je počelo kada su zadrugari uručivali jedni drugima poklone povodom praznika, a darivanje je prekinuto njihovom svađom i tučom i to zbog Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara. Kada su videli da se biju, većina zadrugara je skočilo kako bi ih razdvojila, ali to nije bio nimalo lak zadatak. Maja je udarala, čupala i grebala cimerku, koja je sve vreme ćutala i pokušala da se istrgne iz njenih kandži.

marijana zonjic

YouTube printscreen

Učesnici rijalitija su tada pozvali obezbeđenje u pomoć, a kada su ih razdvojili, Zonjićeva se povukla i sela na kauč. Osim što je bila raščupana i bez pola kose, Marijana je imala i stravične ogrebotine na licu!

Cimeri su joj prišli kako bi joj pomogli i doneli joj alkohol kako bi dezinfikovala ranu. Za to vreme, Maja je na drugom kraju sobe plakala i kukala kako je ona u celoj priči oštećena.

Zadrugari su osudili postupak Marinkovićke, a Miki Đuričić je predložio da ode na lečenje.

Nije Marijana samo počupana, već i izgrebana. Šta bi bilo da ju je izgrebala po oku? Devojka je neuračunljiva! Šta treba, da otvori nekom glavu kao Miljana Zoli? Devojci treba profesionalna pomoć – rekao je Miki.

I pred spavanje su bivše drugarice nastavile svađu.

D*oljetino broj jedan! Uradiću u nedelju noktiće, znaš kolike kandže, da te izgrebem. Sećaš se one žurke, kad si me odvela da bi se drogirala? – govorila je Marijana Maji, koja je opet nasrnula na nju, ali je Filip uspeo da je iskontroliše da je opet ne povredi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ