scandal

28 Februar, 2018 15:00

Maja Nikolić ne odustaje, iznela nove dokaze da je Beovizija nameštena (video)

Pevačica Maja Nikolić se još uvek ne smiruje zbog pobede Sanje Ilića i grupe „Balkanika“ na festivalu „Beovizija“.

Ona i dalje pokušava da ubedi javnost da je njihova pobeda na ovom festivalu nameštena i da nepravedno idu u Lisabon da predstavljaju Srbiju na „Evroviziji“. S tim u vezi, ona je u emisiji „Amidži šou“ iznela nove optužbe na račun naših predstavnika na eminentnom festivalu.

„Stvarno je sramota da nas predstavlja „Balkanika“ koja je na „Beoviziji“ pevala na plejbek. Svi smo čuli da su njihovi vokali bili usnimljeni na matricu. Ako se već znalo da će oni pobediti zašto smo mi ulagali ogroman novac u svoje nastupe? Ja sam bacila više od 6 hiljada evra, a to mi je godišnja kirija za stan u kojem živim kao podstanar“, rekla je revoltirana Nišlijka i dodala:

„Žiri je takođe bio na strani „Balkanike“. Pa Danica Krstić je dan pred „Beovizije“ objavila fotografiju sa Vojkanom Borisavljevićem, a nekoliko izvođača je išlo u studio Dušana Alagića da im miksuje pesme. Željko Vasić i Ivana Peters su odlični pevači, ali nemaju hitove i oni mogu da ocenjuju samo „Kolibri“, istakla je Maja.

Maja je pokazala i ugovor koji su svi učesnici Beovizije potpisali u kom stoji da niko ne sme pevati na plejbek – ni glavni vokali ni prateći vokali.

https://svet-scandal.rs/vesti/maja-nikolic-isprozivala-ivanu-peters-zbog-beovizije/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević