kaća živković
Svet

6 фебруара, 2022 10:30

Maja Nikolić sve ISPRIČALA: „Sanja Marinković je ljubomorna i zla osoba!“

Pravi skandala je nastao kada je pevačica Katarina Živković  nakon gostovanja  u emisiji „Magazin In“ Sanje Marinković na Instagramu objavila da je njeno odgvor na pitanje isečen.

Maja Nikolić: Sanja Marinković je ljubomorna i zla osoba!

Kaća je zbog toga regaovala na Instagramu, što je pokrenulo prvu lavinu komentara. Ona je tražila i da se Sanja Marinković javno izvini, a pevačice i koleginice su je podržale.

Milena Ćeranić, Rialda Karahasanović, Aleksandra Bursać, Maja Nikolić samo su neke od pevačica koje su joj poslale poruke:

Bravo – napisala je Aleksandra Bursać.

Tako je, draga moja. Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i seče pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i seče da bih joj rekla šta ona želi da čuje! Sanja je retko glupa i bezobrazna voditeljka i veruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala. Težak kompleksaš i ološ – navela je Maja.

maja nikolić

Dragan Gajić

Tako je bre – napisala je Milena Ćeranić, dok je Rialda Karahasanović stavila emotikon koji označava aplauz.

Živkovićeva je, podsetimo, na Instagramu napisala šta se tačno dogodilo.

Pošto je moj komentar u emisiji „Magazin In“ na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar – napisala je Katarina danas.

Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: „Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem – ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju“ – dodala je pevačica.

S obzirom da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen, izbačen, to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege – navela je Živkovićeva.

Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege – zaključila je Kaća.

Sanja Marinkovic

Bojan Vuković

Nakon toga, oglasila se i autorka emisije Sanja Marinković i obajsnila šta se dpgpdlo iz njenog ugla.

„Magazin In“ je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u etar. Dužina trajanja emisije nam se saopšti dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, što nije bilo jednostavno jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin što joj je Zora i rekla – počela je Sanja, pa dodala:

Kaća je moj drag gost svake sezone izuzetno lepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muskarci i žene mogu da imaju kada je reč o estradnim zvezdama, rijaliti zvezdama, influenserkama, voditeljkama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom – rekla je voditeljka.

S obzirom da, kada je reč o predrasudama, uvek su najintrigantije rijaliti zvezde, tako da je u emisiji emitovan komentar Maje Marinković. Kaća i Nada Macura, a i ostale gošće su se složile da predrasude postoje o svakom zanimanju i da svako ima pravo na svoj stav i da ih to ne dotiče. Ovaj deo emisije i dalja rasprava u studiju na tu temu skraćena, ali bez ikakve zle namere. Katarina je, kao i sve ostale gošće, davala veoma inspirativne i pametne odgovore na temu i druga pitanja tokom sedamdeset minuta koje su zaslužilvale minutažu u emisiji – objasnila je Sanja, koja je otkrila i da li smatra da duguje Katarini izvinjenje:

Objašnjenje, kao autor emisije, koja sam dala vama u izjavi shvatiće svi sagovornici. Ono što je meni kao autoru i domaćinu emisije važno je da imam poštovanje prema svakom gostu i moja namera nije bila da bilo koga omalovažim, ponizim ili uvredim, žao mi je ako je neko nešto pogrešno protumačio. Katarina Živković i mnoge talentovane devojke koje se vredno bave svojim poslom su moje gošće već decenijama i poznato je da je moja emisija po karakteru uvek na strani osnaživanja žena bez obzira na profesiju, titulu ili godine – dodala je Sanja Marinković, prenosi Alo.rs.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ