Scandal

18 Aprila, 2021 18:00

Maja sve SAZNALA! Janjuš je VARAO sa Aleks prošlog leta!

Kako SCANDAL! saznaje, rat Maje Marinković i njene suparnice Aleksandre traje odavno!

Janjuš varao Maju sa Aleks!

Naime, Aleksandra i Janjuš su se viđali i pre rijalitija, i to dok je on bio sa Majom u vezi, a ona je sve to, naravno, saznala, pa je najpre imala nervni slom, a onda im je oboma pretila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARIJA MARINKOVIC 💎💎💎 (@majaamarinkovic)

Maja nije mogla da veruje šta joj se dešava. Janjuš joj je obećavao i brak, i decu, ma sve… A onda je sve palo u vodu – započinje izvor za Scandal! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Janjuš je slučajno upoznao Aleks prošlog leta, imaju neke zajedničke prijatelje i tako je sve počelo. Ne znam da li je među njima tada bilo nečeg konkretno, ali da se hemija odmah osetila, jeste. Tek kada je sreo Aleks, Janjuš je malo spustio loptu s Majom, pre toga je samo Maju video i ništa više… Sa Aleks se dopisivao, bilo je tu valjda nekog flerta, a da li je palo i tajno viđanje, zaista ne znam. U svakom slučaju, Maja je videla te poruke i odlepila. Imala je nervni slom, pretila da će oboje da ih zapali, ma haos… Sad će tek biti svega u rijalitiju, a Janjušu će biti najgore, ali sam je hteo da se petlja s obema, sad neka se bori kako zna i ume – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ