filipa i dalile
Scandal

16 Novembra, 2021 12:53

Majka Filipa Cara završila u HITNOJ! Pozlilo joj zbog Dalile!

Milica Car, majka Filipa Cara teško je podnela scene u rijalitiju „Zadruga“ u kojima on doziva nju i sestru Dinu da ga izbave iz „Imaginarijuma“, prenose domaći mediji. Naime, njoj je u ranim jutarnjim satima navodno pozlilo i ukazana joj je lekarska pomoć.

Majka Filipa Cara završila u HITNOJ!

Kako pišu domaći mediji, Milica Car je imala napade gušenja i bola u grudima, zbog čega je reagovala hitna pomoć.

Teško podnosi to što preživljava njen sin u Zadruzi. Svakodnevno se nervira zbog Filipovih i Dalilinih svađa i to joj se odrazilo na zdravlje. Prošla noć je za nju bila posebno teška, slomila se kada je videla da je sin doziva da ga izbavi iz Zadruge i da lomi sve ispred sebe – govori izvor blizak porodici Car i dodaje:

Dalila

Počelo je da je steže u grudima i imala je napade gušenja. Odmah su pozvali hitnu koja joj je ukazala pomoć nakon čega se malo smirila – završava priču izvor za „Telegraf“.

Podsetimo, Filip je u toku svađe sa Dalilom doživeo nervno rastrojstvo, razbijao sve po imanju u Šimanovcima i dozivao majku i sestru.

Majko, sestro vadite me. Vadite me od ovih ljudi. Vodite me od njih svih, uništili ste mi život. Vodite me iz ovog pakla ako me volite – vikao je Filip dok je Dalila pokušavala da ga smiri.

Porodica Car se do sada samo jednom javno oglasila.

Razumem položaj u kom se nalazite i da radite svoj posao, ali na meni je da u svrhu zaštite, dobrobiti svoje porodice, naše privatnosti i zdravlja upozorim kako ne bismo svi trpeli veće posledice određenih akcija.

Naime, otac mi je bolestan te boluje od dijabetesa uzrokovanog stresom, poslovi su nam ugroženi kao posledica Filipovog učešća u tom programu, a povrh svega sigurnost deteta i svih nas dovedena je pod veliki znak pitanja. Zaista imamo dovoljno problema sa fanatizmom, zbog čega nam ponestaje snage te smo primorani da za sve ostalo koristimo pravno dostupne alate ne bismo li se zaštitili pravovremeno. Mislim da su Filip i njegovi postupci u rijalitiju dovoljno interesantna tema za sebe – poručila je Dina, prenosi Kurir.rs.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ