Bivši dečko Mirke Vasiljević
Svet

10 Oktobra, 2022 10:22

Majka Mirke Vasiljević konačno u javnosti: Sad je otkrila šta misli o zetu preljubniku (foto)

Majka Mirke Vasiljević nije skrivala sreću

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić nedavno su proslavili prvi rođendan svom četvrtom detetu, ćerki Aniki. Ponosni roditelji nisu krili svoju sreću kada su devojčici najpre čestitali rođendan putem društvenih mreža, a kasnije su upriličili i veliku rođendansku proslavu koja je okupila sve Saviće i Vasiljeviće. Nove fotografije sa tog događaja stižu sada i to nakon što je Bojan Rajević, brat ponosne bake Marine Rajević Savić objavio nekoliko ovekovečenih trenutaka na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Mirka otkrila istinu o braku sa Vujadinom, evo kako funkcionišu i kakvi su kao roditelji

Instagram

Lepo je što je ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića posle dužeg vremena okupila čitavu veliku porodicu a jednako srećna i ponosna bila je i druga baka Mirjana Vasiljević, piše Story. Ona je sa Marinom i malom slavljenicom pozirala uz širok osmeh što dokazuje da su dve prije u veoma dobrim odnosima.

Pročitajte: Vujadina stalno povezuju sa drugim ženama, a evo kako na sve to gleda Mirka

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je dobila tortu na čak četiri sprata što govori da su Mirka i Vujadin okupili veliki broj prijatelja koji su se Anikinom dolasku na svet radovali od srca, dok je dekoraciju upotpunilo mnogo balona. Mališani su uživali u brojnim zanimljivim sadržajima, a ponosni roditelji nisu krili sreću i oduševljenje povodom prvog rođendana malene Anike.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM