Majka Nemanje Gudelja svet portal svet
Svet

June 20, 2024 13:00

By

Cecina prija se skinula u kupaći pa pokazala kako izgleda žena u šestoj deceniji: Svi je upoređuju s Ražnatovićkom (foto)

Majka Nemanje Gudelja u kupaćem pokazala koliko je zgodna

Olivera Gudelj, majka Nemanje Gudelja trenutno se nalazi u Nemačkoj gde zajedno sa celom svojom porodicom bodri fudbalsku reprezentaciju Srbije u kojoj se nalazi i njen stariji sin, kome je ona oduvek bila najveća podrška.

Majka Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram

Majka Nemanje Gudelja je stub porodice

Pored supruga, sina i ćerke, Oliveri društvo prave snajka Anastasija i prija Ceca Ražnatović. Iako se govorilo da majke popularnog para nisu u najboljim odnosima one su to nedavno demantovale, kada su Gudelji stigli u vilu Cece Ražnatović, gde je održano Anastasijino i Nemanjino građansko venčanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

O životu Olivere Gudelj malo toga se zna, jer nikada nije želela da daje intervjue za medije. Međutim, njen suprug Nebojša, koji je nekada bio uspešni fudbaler, a sada trener, otkrio je da je Olja oduvek bila stub njihove porodice.

Majka Nemanje Gudelja izgleda savršeno

Nebojša je rekao da je njegova supruga Olivera sve podnela na svojim plećima, počevši od njegovih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na put.

Olivera se takođe bavila sportom, ali je svoju karijeru zapostavila zbog želje da se posveti porodici. A, da i danas vodi jedan sportski život može se zaključiti i po njenom savršenom izgledu.

Majka Nemanje Gudelja svet portal svet

Instagram Screenshot

Na Instagramu je jednom prilikom osvanula Oliverina fotografija u kupaćem kostimu, a mnogi su odmah počeli da je upoređuju s Cecom. Neki su tada zaključili da obe izgledaju toliko savršeno da ih je nepotrebno porediti, jer mogu da pariraju i devojkama i više nego duplo mlađim od njih.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM