Majka Teodore Džehverović
Svet

October 14, 2023 22:00

By

Teodora Džehverović besna na majku: Pravi joj problem sa novim dečkom

Majka Teodore Džehverović javno otkrila da njena ćerka ima novu ljubav

Teodora Džehverović jako se iznervirala zbog dugog jezika svoje majke i ne razume zašto je Gordana morala da priča na temu njenog dečka Matica Rebeca kada ona uspeva da ostane nema na sva nagađanja o svom ljubavnom životu.

Majka Teodore Džehverović

Ata images

Naime, još u junu krenule su priče da je Tea zaljubljena u nekog košarkaša pošto je viđena u Areni na utakmici Partizana sa slovenačkom Cedevitom, a kada je u avgustu objavila svoje slike sa jahte na kojoj je i Matic bio svima je postalo jasno da se među njima nešto dešava.

Pročitajte Posle njega nikad neće moći da voli – Teodora Džehverović se slomila na pitanju o bivšem dečku

Sve to sada pokvarila je majka Teodore Džehverović koja se javno  pohvalila da njena ćerka ima novog dečka. Ona je ispričala kako joj je ćerka otputovala u Sloveniju kod košarkaša i još dodala da je Matic mnogo fin dečko, ali da će videti šta će biti od toga.

Istina, Goca je hvalila i Nina Čelebića na početku jer, dok nekog voli Teodora, voli ga i Goca. Po njenoj proceni, Matic je do sada najozbiljnija ćerkina veza, ali Teodora će sama odlučiti za koga će se udati i kada. Inače, priča se da je Teodora Džehverović novog dečka prva startovala pošto ga je zapazila na jednoj utakmici, raspitala se ko jei iste večeri ga zapratila na Instagramu.

Majka Teodore Džehverović

Ata images

On joj je uzvratio i poslao poruku u kojoj je hvalio njeno pevanje i lepotu i napisao da mu je jedna od omiljenih srpskih pevačica. Posle mesec dana dopisivanja dogovorili su se da izađu na večeru, i tako je počelo.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram